Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -klempířství -pokrývačství -tesařství -zahradní úpravy -zednictví

Projekce, realizace, poradenství: - nábytek, dětská hřiště - sadové úpravy, zahrady. Činnosti v rostlinné výrobě; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Zahradní architektura.

Prořezy a kácení stromů, bezpečnostní, zdravotní, vyvázání koruny, z lana a i plošiny. Výsadba, zalesňování. Výškové práce, nátěry a opravy fasád, balkonů, lodžie, spárování panelů. Likvidace dřeva.

Likvidace - dřevěná odpad Topenářské práce Zemní práce Vodoinstalační práce Údržba zahrad a nemovitostí

Zahradní architektura - návrhy a realizace zahrad

Vyklízení objektů Odvoz starého nábytku a odpadu. Výroba, doprava a montáž nového nábytku, kuchyní, kuchyňských linek a vestavěných skříní. Úprava a realizace zahrad - sekání trávy, vertikutace a kompletní péče o trávník. Prořez a kácení starých stromů. Zakládání jezírek. Úpravy či kompletní rekonstrukce interiéru, bytového jádra - ...

Kontejnerová přeprava Demolice - bourací práce Vrtání do hloubky až 2, 5m Zemní a výkopové práce Sekání - travnaté plochy

Realizace zahrad: - před vlastní realizací okrasné zahrady je vypracován její detailní návrh - studie sadových úprav - návrhy realizace okrasných zahrad - realizace sadových úprav - realizace travnatých ploch - celoroční smluvní údržba zeleně - jednorázové údržby zeleně - drobné zemní práce - kácení stromů (mimo rizikového) - ...

Provádíme návrhy, realizace a údržby zahrad včetně jezírek a automatických závlah. Dále prodáváme zahradní techniku, nářadí, čerpadla, jezírkové a závlahové komponenty, zahradní nábytek, hnojiva, travní směsi a další výrobky pro dům a zahradu.

Návrhy a realizace: - jezírka - bazény - vodní efekty.

Prořezy a kácení - stromy Výroba - pergoly - terasy - mola - lávky - ploty Realizace, rekonstrukce a údržba - zahradyrealizace - zahradní jezírka Instalace - závlahové systémy

Komplexní služby v oblasti životního prostředí Lesnictví

Obchodní činnost Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch Rostlinná výroba

Činnost: - realizace zahrad na klíč - údržba zahrad - údržba travnatých ploch - osev nových travnatých ploch - postřiky proti plevelům - stříhání, prořezávání a kácení stromů - odvoz odpadu - jezírka – skalky - interiéry - zámkové dlažby - zahradní pergoly - různé doplňky pro zahradu (dětské houpačky, skluzavky, atd.) - ...

Návrhy, projekce, realizace, údržba: - okrasné zahrady rodinných domů a zeleň u firemních objektů, součástí jsou i automatické závlahové systémy - zahradní jezírka - okrasná i koupací. Služby: - pokládání - travní koberce - lepení, skládádní - kamenné zídky a ploty. Montáže: - zahradní pergoly. - dětské houpačky, skluzavky.

Komplexní údržba a péče o zeleň ve volném prostoru i v zastavěném území obcí a měst: - odborné ošetření zelených porostů - sekání travních ploch včetně svahů a pro techniku těžce přístupných míst - prostřih a celková péče o stromy - bezpečné a šetrné kácení - výsadba nových stromů, keřů a okrasných rostlin - péče o živé ploty - ...

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organizmům přípravky na ochranu rostlin.

Služby: -údržba zeleně -mulčování trávy -sekání trávy a svahu -prořezy a tvarování stromů a keřů -kácení stromů -sekání trávy a svahu -hnojení.

Projekce a realizace zeleně interiéry, exteriéry - poradenství - sadové úpravy Dodávka - obaly na květiny

Činnost: - návrhy zahrad a poradenství - realizace a údržba zahrad - terénní úpravy - zemní práce včetně inženýrských sítí - dětské (krtečkovy) montérky.

Projekce a realizace - sadové úpravy - automatické závlahy

M-GARDENS Zahradní architektura: - návrhy, projektování, výsadba a realizace okrasných zahrad - provádíme též sadové úpravy větších ploch včetně parků - projekce a realizování zahrad. Zahradní architekt.

Projekce realizace údržba -rodinné a rekreační zahrad -městská zeleň a parky -Zahradní architektura