Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Pobočka. Zahradnické práce, údržba zeleně.

Realizace údržba zahrad, pokládka zámkové dlažby, sekání trávy a úprava keřů a stromů.

Revitalizace domů. Fasádní systémy. Zahradní úpravy. Dřevostavby. Zděné stavby. Střechy.

Zahradní architektura, zahradní architekt. Návrhy, realizace: - zahrady - sadové úpravy.

Zahradnictví. Služby: - zahradnické.

Péče o hroby. Služby: - pravidelný úklid, údržba, mytí pomníků, zálivku, odplevelení - likvidace mechů a lišejníků - ošetřování rostlin - vysazování květin, trávy či zeleně - výzdoba hrobu.

Odstaňování odpadů Zahradnictví Rybolov - chov ryb Pěstování zeleniny Chov zvířat

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Malířství, lakýrnictví, natěračství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní ...

Naše firma pracuje v zahradnickém oboru s tradicí od roku 1991. Naším cílem je poskytnout zákazníkům co nejúplnější služby - to znamená zpracování zakázky od zajištění projektu, přípravy rozpočtu, vlastní realizace až po následnou údržbu zeleně. Na provádění prací se podílí kvalifikovaní pracovníci. Firma je vybavena veškerou potřebnou speciální ...

Zahradnictví. Zahradnické práce: - terénní, sadové úpravy (ozelenění) - údržba veřejné zeleně. Prodej, pěstování: - sazenice - květiny.

Zahradnictví. Zahradnické práce: - terénní, sadové úpravy (ozelenění) - údržba veřejné zeleně. Prodej, pěstování: - sazenice - květiny.

Zemní práce. Demoliční práce. Údržba zeleně.

Jakub Foldyna se zabývá údržbou travnatých ploch - pozemků, sadů, zahrad, parcel a dalších. Pracuji s křovinořezem a různými druhy sekaček.