Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Zahradnické studio HORTULUS vedené projektantkou a realizátorkou ing. Kateřinou Peškovou poskytuje svým zákazníkům kompletní sortiment zahradních a zahradně-stavebních služeb v Praze a okolí. Na trhu působíme od roku 2001.

Služby: -úklidové. -úklid domů. -kompletní úklid administrativních budov. -strojní úklid chodníků. -úklid půdních, sklepních prostor. -kompletní údržba zeleně.

Provádíme rizikové kácení stromů, rekonstrukce a údržbu zahrad, zakládání a údržbu trávníků.

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Návrhy, realizace a údržba zahrad a sadových úprav.

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Firma se specializuje na návrhy a realizace zahradních a parkových úprav, dále na dekorace a umělecké kompozice interiérů

Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, občanské sdružení.

Zahradnická firma nabízející - návrhy a realizace zahrad i na klíč - 3D projekty - zakládání trávníků, údržba - kácení, prořezávky - odvozy odpadů - sekání - úklid sněhu a komunikací.

Provádění údržby a úklidu nemovitostí, zeleně, chodníků a parkovišť.

EKOLIA - zahradnická společnost, s.r.o. Firma Vladimír Švec - EKOLIA - provoz kompostárny - provoz okrasné školky - prodej vybraného sortimentu zahradnických potřeb - údržbu zeleně - provádění prací zahradnickou mechanizací - zakládání a údržbu zeleně - odborné zahradnické práce - dendrologické průzkumy - projekci.

Naše služby: - zelené střechy - sadovnická projekce a realizace - údržba zeleně - závlahové systémy

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Úklidové služby se zaměřením na pravidelný úklid: - kanceláří - komerčních ploch - zdravotnických zařízení - činžovních domů - pěších komunikací - zeleně. Později jsme naše služby doplnili o dodávky hygienického materiálu a občerstvení. Služby: - prodej zboží - úklid a zásobování kanceláří - úklid obytných domů a chodníků - úklid ...

Provedu údržbářské a řemeslné práce v domě a na zahradě Přivezu, dovezu, zajistím Údržba domu a bytu Údržba zahrad, sekání trávy a střihání živých plotů Stěhování a přemisťování nábytku Instalatérské práce

Zahrady na klíč. Tvorba: - Přírodní zahrada ... nechává vyniknout přirozeným tvarům. - Formální zahrada ...vychází z tradice francouzské a italské zahrady. - Voda v zahradě ...přírodní či umělé vodní plochy: - fóliová jezírka, která jsou v rodinných zahradách nejčastější - jezírka se stranami vyloženými přírodními kameny - ...

Poskytujeme: - komplexní správu nemovitostí, výrobních areálů, nemocnic, hotelů, bytů - údržbu zeleně - zimní úklid - stavební činnost - havarijní služba - opravy - školení BOZP, PO.

Veškeré zahradnické služby od A do Z. Nabízíme tyto služby: - zahrady na klíč - sadovnická projekce, realizace zahrad a sadových úprav, údržba zeleně - terénní úpravy, modulace terénu, svahování, navážky země a substrátu - zakládání trávníku, sekání a jejich ošetřování, včetně hnojení a chemického odplevelení - návrhy ...

Služby: Správa nemovitostí Účetní služby Měření a regulace Úklid a údržba zeleně Pronájem prostor Správa tepelných zdrojů

Služby: - péče o stromy - rizikové kácení stromů - štěpkování a likvidování dřevní hmoty - frézování pařezů (jejich odstranění nebo skrytí). Práce provádíme horolezeckou technikou.