Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Služby: - pronájem pracovní plošiny - rizikové kácení stromů

Služby: - návrhy a realizace zahrad - zahradnictví - závlahové systémy

Kamelie - návrhy a realizace zahrad

Výroba, prodej - věnce pohřební, gratulační, vánoční - květiny, květinové vazby, výzdoby Prodej, služby - zahradnictví - květiny balkónové - zeleninové sadby Zakládání malých zahrad

Návrh a montáž - zahrady - automatické závlahové systémy HUNTER

Naše společnost nabízí k zapůjčení fasádní nebo mobilní lešení, nářadí, stavební mechanizace a zahradní techniku. Máme k dispozici velký výběr zahradní techniky - výkonné sekačky pro údržbu zanedbaných pozemků, travní rider, mulčovací sekačku, křovinořezy, pařezovou frézu, půdní vrták, drtič větví. Jsme distributory americké zahradní techniky ...

Služby: -svoz komunálního odpadu -komunikace -separační dvůr -veřejné osvětlení -veřejná zeleň.

Zahradnické práce: -projekty zahrad -údržba zahrad a zeleně -stromolezectví -automatické závlahy -realizace zahrad

Služby: - výstavba zahrad na klíč, - výsadba okrasných ploch, - ochrana a péče o ovocné stromy.

Služby: -návrhy a realizaci zahrad -realizace závlah

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -květiny. Návrh, realizace zahrad.

Realizace - zahrady včetně návrhů - zahradní práce, výsadby - zakládání a udržování zahrad

Služby: -oprava a údržba bazénů -návrhy a realizace sadových úprav -údržba zeleně -zahradní jezírka -stavby a údržba pergol.

Zakládání a údržba zeleně.

Zajišťujme opravy silničních vozidel, lakování, STK i autoelektro. Výroba i montáž bran na míru + elektro pohonu. Prodej a montáž zabezpečovacích, přístupových a dalších systémů. Údržba travnatých ploch zahradním traktůrkem Husqvarna - boční výhoz, mulčování, sběr do koše + likvidace posekané trávy.

Realizace a zahrady Dodávka - závlahové systémy

Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - budovy občanské vybavenosti - vodárenské a průmyslové objekty. Zemní a výkopové práce. Služby: - ruční úklid chodníků: - zametání - očištění – škrabání usazených nánosů - odstraňování prorůstajících rostlin - shrabování a odvoz listí - blokové čištění - nakládání a odvoz ...

Činnost: - Zahradní práce - Pokládka zámkové dlažby - Zemní práce - Gabiony - Autodoprava

Výstavba, dodávka, prodej: - gabionové ploty. Zahradnictví. Prodej: - okrasné kameny, solitéry. Návrhy, realizace. - zahrady.

Lira Design PROJEKTOVÁNÍ - projekty rodinných zahrad - návrhy representační zeleně hotelů, zahradních restaurací, sídel firem, zahrad u pensionů - návrhy zeleně u výrobních podniků ZAKLÁDÁNÍ ZELENĚ - kopletní realizace rodinných zahrad - zakládání a výsadba veškeré zeleně - výsadby stromů, keřů, trvalek, cibulovin, vodních rostlin, ...

Nabízíme: - pronájem MP 20, vysokozdvižná montážní plošina - kácení a prořez stromů - instalace reklamních poutačů, antén.