Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Drobné zahradní stavby - pergoly, altány Osvětlení Elektroinstalační prvky - kabeláž k automatickým závlahám - elektroistalační prvky k vodním stavbám Úklidy pozemků po stavební činnosti (s možností následné zahradní realizace) Geodetické práce - geodetické zpracování podkladů - výškopis a polohopis ...

Kácení a prořez stromů Rekonstrukce - fotbalová hřiště Údržba veřejné zeleně - realizace zahrad - zakládání a údržba trávníků Poskytování - služby v myslivosti

Návrhy a realizace zahradprojekce a zahrady - veřejná zeleň

Návrhy, realizace a údržby - zahrady

Zahradní architektur a realizace na klíč veřejná a soukromá zeleň

Andrea Novotná, ZAHRADNICE.NET Provádíme návrhy, realizace a údžbu zahrad a zeleně.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Úklidové práce: - kompletní jednorázové i pravidelné úklidy bytových domů, komerčních prostor a domácností. - jednoduchou údržbu zahrad - sekání trávy, pletí záhonů - hlídání dětí.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Doprava, autodoprava: -nákladní mezinárodní -nákladní vnitrostátní. Práce, služby: -zemědělství - zahradnictví -rybníkářství -lesnictví -myslivost

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Zahradní centrum: - okrasné a ovocné dřeviny - substráty, mulčovací kůra - osiva květin a zeleniny, hnojiva - řezané květiny, sušená vazba - návrhy a realizace zahrad - kompletní péče o trávníky: - setí - hnojení - provzdušňování a konzultace - kácení a likvidace stromů včetně frézování pařezů.

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Nabízíme strojové čištění podlah společenských, komerčních prostor a garáží, jak pravidelné, tak i generální. Provádíme úklid chodníků, sekaní trávy. Lokalita Praha a Středočeský kraj. Ceny jsou již od 3, 9 Kč/m2 dle způsobu znečištění a velikosti plochy.

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Služby: - sadba drobného ovoce - prodej ovocné stromy.

Zakládání a údržba zahrada, parků, fotbalových hřišť, ale i jiných ploch.