Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Projekce a realizace - realizace zahrad a skalek, t.j. dodání potřebných rostlin, do skalek i kamenů a jejich uspořádání, výsadby rostlin, dodání mulče, zamulčování výsadeb a založení trávníku - údržba zahrad - nově založených i obnova starých - prodej okrasných dřevin a roubovanců čarověníků

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

Elektroinstalační práce Realizace - půdní vestavby Drobné opravy - objekty (chaty, chalupy, domy)výstavba - bytová jádrainteriérové zednické práce Péče o zahradysekání a vyžínání - tráva

Provádím zemní práce traktorbagrem, technické služby-sekání trávníků, údržba zeleně, lesnické práce, odhrnování sněhu ... .

Úklidový servis. Čištění: - koberců - sedaček - automobilů - mytí oken - úklid bytů - firem - údržba travních porostů - úklid společných prostor bytových jednotek. Úklidové práce - Humpolec, Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov.

Činnost - ostatní pozemní doprava - činnosti v rostlinné výrobě - terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch - maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Služb, maloobchody: - péče o zeleň - komunální služby - zahradní centrum.