Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Ateliér zahradní a krajinné tvorby. Krajinářský architekt. Projektování zahrad.

Zahradní a parkové úpravy

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Zahradnické práce a služby. Návrhy, realizace, projektování, údržba: -zahrady -parky -trávníky -zeleně na klíč. Výstavba, stavba: -drobné zahradní stavby -budování jezírka, skalky -japonské zahrady. Služby: -zahradní architekt.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Sečení a mulčování travnatých ploch.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.

Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rizikové kácení v omezených prostorech. Stromy: - posouzení stavu - návrh způsobu ošetření - odborné ošetření - zdravotní, redukční a bezpečností řezy - instalace bezpečnostních vazeb - výsadba a údržba zeleně.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čištění odpadů - montáže baterií - sekání trávy Pokrývačství, tesařství.

Společnost Jezírko Servis poskytuje konzultace, jak v dnešní době realizovat levné bydlení v přírodě. Současně nabízí kompletní realizace bydlení a celého okolí domu - zahrady, zahradní jezírka - koupací, okrasná, na chov ryb, bio bazény. Působí v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Praha.

Zahradnictví, zahradnické práce: - výsadba záhonů, rostlin - sadové úpravy - založení trávníků - úpravy - živé ploty - ořez, kácení stromů - frézování pařezů. Návrhy, realizace: - zahrady. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - výpěstky: - okrasné, balkónové rostliny a trvalky - ovocné a vzrostlé stromy.

Projekce, návrhy na počítači, vizuální animace: -zahrady -parky /parků/. Realizace, výstavba: -privátní zahrady -veřejná prostranství -trávníkové plochy /trávníky/ -drobná zahradní architektura: -pergoly, treláže, květinové zídky, vodní plochy. Údržba zahrad: -prořez stromů a keřů -chemické ošetření, hnojení a sečení ...

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Návrhy zahrad a realizace zahrad. Prodej: - zahradní květináče, zahradní nábytek a doplňky, terasy a chodníky, dětské prvky - stínící plachty.

Zahradník. Realizace a údržba okrasných zahrad. Zakládání trávníků. Údržba trávníků. Živé ploty.

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Zahradní centrum. Prodej: - sortiment rostlin: - jehličnany, listnaté stromy a keře - dřeviny na živé ploty, vzrostlé stromy, solitéry - balkonové květiny, bylinky, trvalky, letničky, růže, pnoucí rostliny, rododendrony a azalky - ovocné stromky - okrasné trávy - vřesy - chryzantémy - substráty, hnojiva. - zahradní ...

Zahradní služby: -projektování a realizace zahrady -terénní úpravy -zakládání trávníků -úprava a údržba skalek -řezání, tvarování stromů a keřů -celoroční údržba zahrady, travnatých ploch, bonsají, rostlin -návrhy a realizace automatických závlahových systémů. Prodej: -dřevní štěpka -bonsajového materiálu a nářadí.