Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Auto - pneuservis: - odtahová služby - kontejnerová doprava - ekologická likvidace autovraků - prodej starších autodílů - zemní práce - sečení trávy, údržba zahrad.

Návrhy a realizace: - zahradyzakládání trávníků - zahradní úpravy - štěpkování - sečení porostu. Zahradnictví.

Služby: - zakládání a ošetřování zahradních trávníků - velkoplošné zakládání trávníků - projekce a realizace okrasné zeleně. Výroba, prodej a pokládka trávníkových koberců.

Údržba zeleně. Služba: -frézování pařezů -ořezy a kácení stromů -vázání korun stromů -návrhy, výsadba zeleně -rekonstrukce zahrad -inventarizace dřevin -sečení travní plochy -projekce zahrad a parků -výsadba stromů a keřů.

Hodinový manžel: - stěhování - zámečnícké práce, drobné zednické opravy - zahradnické práce - čištění koberců, sedacích souprav - úklidové práce, mytí oken - pomoc s nákupy.

Zahradnické služby. Kompletní realizaci a údržbu zahrad.

Služby: - údržba městské, veřejné zeleně - lesní školka - plantáž vánočních stromků - zahradnictví.

Služba: - návrh výsadby zeleně - úprava trávníků (ekologická likvidace starého porostu, příprava a urovnání terénu, hnojení, zasetí travní směsi, pokosení, odplevení) - zahradnické práce - zahradkářské úpravy. Projekční činnost: - zahradní projekce.

Práce: - s motorovou pilou - ořezy stromů, nátěry.

Průkazy energetické náročnosti budov Poradenství a servis k úsporám energií Realizace investičních záměrů - zajišťování dotačních titulů - konzultace při sestavování investičního záměru Inženýrská a investorská činnost - zabezpečení dokumentace pro realizaci stavby - výběr dodavatele - technický dozor při realizaci ...