Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Prodej: -keře, o krasné křoviny -trvalky -ovocné stromy -jehličnany. Zahradnictví: -parkové úpravy -projekce a zakládání zahrad -údržba zeleně -řezy stromů -kácení stromů .

Prodej: -květiny -vazba květin -dárková květinová vazba -smuteční květinová vazba -doručování, rozvoz květin.

Naše společnost se specializuje na prodej hydroponických systémů, vybavení pro pěstování pod umělým osvětlením, měřící techniky a v neposlední řadě kvalitních hnojiv a substrátů.

Květinářství. Maloobchod, prodej, rozvoz: -květiny

Výroba a prodej: - hrnkové rostliny - okrasné květiny - letničky

Velkoobchod, e-shop: - kosmetika - drogerie - keramika - hračky - dětské pleny - vlhčené ubrousky - ložní soupravy - zdravotnické náplasti - prací prostředky - zahradní hnojivo - dekorativní svíčky - školní potřeby.

Maloobchod, e-shop: - zahrádkářské potřeby: - osvětlení pro pěstování rostlin - pěstební boxy - hnojiva

Prodej řezaných a hrnkových květin. Květinové a interiérové dekorace. Realizace výzdob interiérů.

Květinářství Vespa, květinový servis. Prodej - čerstvé řezané květiny - hrnkové rostliny - aranžování - svatební kytice - výzdoba a doplňky interiérů, dekorace - rozvoz a doručování květin.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny

Květinářství, prodej: - řezané, hrnkové květiny - dárkové zboží - rozvoz květin

Prodej - dárkové zboží Prodej - řezané a hrnkové květiny

Prodej: - dárkové zboží. Květinářství. - řezané, hrnkové, sušené a umělé květiny.

Zabýváme se květinářstvím a zahradnictví.

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -přípravky na ochranu rostlin -hnojiva -nářadí -hadice -aqua program -plasty -truhlíky, květináče -fólie, textilie

Maloobchod, prodej, dovoz: -čerstvé řezané i květináčové rostliny od pěstitelů v Nizozemí, Ekvádoru a Kolumbie.

Květinářství, prodej řezaných i sušených květin.

Rozvoz a prodej květin a kytic po Praze . Objednávat můžete online na našem eshopu www.kvetinysasanka.cz, nebo přímo u nás osobně. Čerstvě řezané květiny, prodej hrnkových květin, dárkových předmětů a bytových doplňků. Květiny a kytice pro každou příležitost, svatební kytice, smutenční kytice, květiny z lásky. Doručování - Praha a okolí. ...

Internetový obchod, e-shop: - semena konopí - kuřácké potřeby