Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

E-shop: - zahradní technika - zahradní nářadí - zavlažování - hnojiva - čerpadla - travní směsi

Vyrábíme travní směsi, osiva, travní semena a hnojiva pro zakládání a obnovu trávníků. Zajišťujeme poradenství, laboratorní a zásilkovou službu.

Zahradnictví: - okrasné rostliny - ovocné stromky - okrasné dřeviny - zahradnický materiál

Služby -aranžování ze suchých květin

Květinářství. Prodej květin: - řezané - hrnkové - sušené - svatební kytice - smuteční vazby - výzdoby.

Výroba, prodej: - rostliny - agrochemie.

Květinářství: - vazba - aranžování květin a zahradního materiálu.

Zahradnické práce, terénní úpravy Návrh, údržba zahrad včetně stavebních prací Výsadba rostlin, zakládání záhonů, trávníků Pořez a kácení stromů Prodej - mulčovcí kůra - zahradní hnojivo - travní směs

Projekty a realizace okrasných zahrad - návrhy zahrad Zahradnictví - prodej FUCHSIE přibližně 1300 kultivarů, balkonové květiny - PELARGONIE 360 druhů a kultivarů - ACHIMENES 60 kultivarů - osazování truhlíků a vegetačních nádob - stálá letní výstava v nové expozici - prodej okrasných dřevin

Prodej, maloobchod: -květiny -keramika -dárkové předměty

Maloobchod: -ovoce, zelenina. -dárkové zboží. -květiny, semena.

Zahradnictví. Zahradnické práce a služby. Výroba, maloobchod, prodej: -řezané květiny -sortiment hrnkových a balkónových květin -16 druhů bylinek Služby: -vazba květin: -smuteční, dárkové, svatební.

Doručování květin a dárků. Kompletní květinový servis: - svatební servis (svatební kytice, výzdoba restaurace, kostela, auta, kytičky pro maminky, družičky) - netradiční vazba, kytice i pro pány - smuteční vazba - výzdoba interiéru - zdobení láhvového vína. Prodej: - kosmetika Premier (s výtažky z Mrtvého moře).

Květinový ateliér. Prodej, maloobchod: -květiny -floristické potřeby

Specializované zahradnictví. prodej: -kaktusy, sukulenty. -mrazuvzdorné palmy. -juky, agáve.

Výroba a prodej: - osiva travní směsi - parkové - luční - pastevní - speciální.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -květiny. Návrh, realizace zahrad.

Zahradní centrum - zahradnictví prodej: -okrasné dřeviny -ovocné dřeviny -rostlinná výroba -květiny, floristka -semena -chemie a zahradní potřeby -substráty -sadovnické práce -dárkové zboží

Prodej, maloobchod: -užitková keramika -květinářství

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané -hrnkové -sušené -keramika. Služby: -rozvoz, donáška květin k zákazníkovi po Zlínském kraji i celé ČR.

Poskytujeme kompletní květinový servis na míru. Nabízíme výběr netradičních kytic pro muže, ženy i děti. Rozvážíme květiny.

Nabízíme Vám řadu služeb, počínaje návrhem květinové výzdoby v interiéru, dodání rostlin dle Vašeho výběru, pravidelný či jednorázový servis a nebo pronájem. Pomůžeme Vám s aranžováním květin pro různé příležitosti, jako jsou svatby, slavnostní recepce, firemní či soukromé večírky. Mezi další naše služby patří zahradní architektura, počínaje ...