Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Internetový obchod s květinami. Prodáváme Pokojové rostliny, balkonovky, letničky a trvalky. Příprava dárkových, svatebních i smutečních květinových vazeb.

Miluše Sobotová se zaměřuje na prodej květin, věnců a doplňků.

Ve městě Sokolov provozujeme prodejnu květinářství, ve které najdete širokou nabídku živých i umělých květin. Nabízíme Vám vázání, aranžmá a dekorace živých, sušených a umělých květin. Dále si u nás můžete objednat vázání kytic pro slavnostní i smuteční příležitosti a v našich prodejnách můžete také zakoupit dárkové zboží, různou keramiku, ...

Zahrádkářské potřeby a nářadí, hrnkové a řezané květiny, potřeby pro domácnost, potřeby pro kutily a řemeslníky, ruční nářadí, spojovací materiál a další.

Květinářství, velkoobchod s květinami - hrnkové, pokojové, balkónovky. Výroba květinových vazeb a aranžmá.

TSC stavebniny s.r.o. je dynamická firma se sídlem v Toužimi, která se specializuje na prodej širokého spektra stavebních materiálů, krmných směsí pro hospodářská zvířata a zahradních substrátů. Jejich nabídka zahrnuje: - Zdící systémy pro různé typy konstrukcí - Střešní krytiny odolné proti povětrnostním vlivům - Stavební chemie pro ...

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Iveta Hadravová provozuje květinářství a specializuje se na svatební a smuteční kytice, stejně jako na kreativní dekorace.

Holflor studio 1 s.r.o. je květinářství specializující se na řezané, hrnkové, suché i umělé květiny. K dispozici jsou květinové aranžmá, dekorace, svatební výzdoba, bytové doplňky, květináče a vázy.

Luděk Čepera provozuje zahradnictví a má velký výběr balkónových i pokojových květin.

Zahradnické studio. Prodej: - květiny - svíčky - keramika. Rozvoz květin na objednávku. Návrhy a realizace: - zahrady, skalky, terasy.

Malá obchodní firma AGS se zaměřuje na prodej zahradní a zemědělské techniky a náhradních dílů. V naší kamenné prodejně nabízíme také nářadí pro dílnu, autobaterie, autokosmetiku, pracovní ochranné pomůcky, postřikovače, speciální aplikátory, díly pro průmysl a spotřební materiál.

Prodej, e-shop: -bonsaje, TOP bonsaje -polotovary a zapěstovaný materiál -keramické misky, doplňky -nářadí na bonsaje -misky z netradičních materiálů -hnojivo na bonsaje -chemická ochrana, substráty -mykorhizní přípravky, bambusové doplňky -bonsajové výstavní stolky -knihy o bonsajích -časopisy o bonsajích -suiseki -zahradní ...

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Společnost NejGrow s.r.o.poskytuje k prodeji kompletní sortiment pro pěstování rostlin. Navštivte nás na eshopu nebo na prodejně v Třinci. a zakupte pěstební substráty, growboxy, vzduchotechniku, potřeby pro závlahu, hnojiva a další.

Hledáte vše pro domov, zahradu či osobní péči? ZESHOP.cz je vaše jednička! Nacházíme se na adrese Jablonec nad Jizerou 372, kde na vás čeká široký sortiment produktů pro každého kutila i milovníka krásy. Drogerie: U nás najdete kvalitní mýdla, parfémy a hygienické potřeby pro každodenní použití. Nabízíme také špičkové prací a mycí prostředky ...

Zahradnictví ve kterém naleznete jak řezané tak pokojové a venkovní rostliny. Zahradnictví je pro veřejnost otevřeno pouze v dubnu a květnu. Zbytek roku koupíte rostliny na našich prodejnách, kde máme široký sortiment všech druhů za skvělé ceny. Kvalita zaručena. Máme prodejnu v Semilech, Husova 850 a Lázně Bělohrad, T.G. Masaryka 315.

Květinářství, prodej: -květiny, vazba, i v květináči -rostliny -moderní a jemná dekorace do domu i zahrady. Květinové zásilková služba.

Firma Ing. Pavel Mošna poskytuje zahradnické, krajinářské služby a parkové úpravy, včetně tvorby nových ploch, návrhy ploch a čištění rybníků od bahna. Vyrábíme zemní substráty a solární skleníky na míru. Prodáváme ovocné a okrasné dřeviny, ovoce a zeleninu a dále také zahradnické potřeby. Služby: - krajinářské - parkové úpravy, od návrhu ...

Dovoz a velkoobchod: -živé řezané květiny a rostliny. Země původu: -Holandsko, Kolumbie, Dánsko, USA, Thajsko, Itálie, Izrael, Ecuador, Sri Lanka a jiné -zásobování maloobchodních prodejen, velkoobchodů, květinářů, floristů, zahradnických podniků, gartencenter -dodávky na nejrůznější mimořádné akce -prezentace firem, marketingové ...

Ivo Chladil provozuje ve Znojmě květinové studio se zaměřením na řezané, umělé, svatební a smuteční květiny a květinové dekorace.

NEW GREEN SOLUTIONS s.r.o. se zaměřuje na prodej pěstitelských potřeb, hnojiv, substrátů, vzduchotechniky a osvětlení pro pěstování rostlin.

Květinářství MONIKA Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. Služby: -kadeřnické a kosmetické služby.

Firma Květiny Lechovice - Eliška Krátká se sídlem v Lechovicích v okrese Znojmo se zabývá prodejem květin. V našem květinářství prodáváme řezané, hrnkové, balkónové a také umělé květiny. Součástí našeho sortimentu je také dárkové zboží, jako například svíčky. Prodej květin - řezané, hrnkové, balkónové, umělé. Prodej svíček - dárkové a ...