Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství - květiny hrnkové, řezané, sušené

Nabízíme: Čerstvé řezané květiny od kvalitních dodavatelů za rozumné ceny Pokojové květiny Sazenice a sezónní květiny Osazování truhlíků, přesazování a péči o květiny Vazby z čerstvých a také ze suchých květů Květinový servis firmám, hotelům a restauracím Dárky, keramiku, svíčky, svícny, ... A mnoho dalšího - rádi Vás ...

Květinářství - ORCHIDEA -vázání svatebních kytic -pohřební věnce -výzdoba interiérů a exteriérů Prodej: -květiny řezané a v květináčích -umělé květiny -palmy, stromky -semena. Sídlo: Pražská 351, 281 04, Plaňany

Návrhy, realizace, údržba zeleně: -údržba zahrad -zahradní architektura. Prodej: - výsadbový materiál - zahradnické potřeby - zahradní technika.

Květinová dekorace do interiérů. Květinářství, prodej květin: - vázání kytic na objednávku - květinové koše, dodávka - květiny na svatbu nebo jinou slavnostní událost - smuteční kytice.

Prodej - sudové víno Nákup a prodej - okrasné dřeviny

Výroba: - travní koberce. Služby: - zahradní architektura. Velkoobchod, maloobchod: - zahradnický materiál.

Aranžérské práce a poradenství: Květinářství: - řezané a hrnkové, sušené a umělé květiny - osivo - zahrádkářské potřeby.

Prodej: - žebříky - lešení - insekticidy, fungicidy, herbicidy, hnojiva. Výroba: - razítka.

Prodej - hnojiva Prodej - sazenice Prodej - zahradnické potřeby

Květinářství. Prodej: - květiny - dárkové zboží -doručení květin do domu

Prodej: - prostředky na biologické bázi: - proti plísním - ochrany rostlin - pro domácnost

Zahradnictví Alfík nabízí široký sortiment rostlin, zahradnických potřeb i služeb..

Květinářství. Prodej, maloobchod: -květiny.

Velkoobchod s květinami a jinými rostlinami.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - hrnkové, řezané květiny - dárkové kytice a koše - květinové aranžma v proutí a v keramice - svatební kytice - výzdoba interiérů, restaurací, kostelů - autodekorace - luxusní - extravagantní vazba - smuteční vazba (věnce) - kytice vypichované - kytice vázané - proutěné zboží - ...

Maloobchodní prodej. Květinová výzdoba interiérů z řezaných, hrnkových, umělých i suchých rostlin pro organizace i jednotlivce rauty, plesy a firemní oslavy, večírky, reklamní akce. Luxusní vazby kytic a květinové koše. Dárková a reprezentativní vazba. Kompletní svatební výzdoba.

Návrhy, realizace, údržba: -zahrady, trávníky, parky, veřejná zeleň -realizace zahrad, parků, veřejné zeleně -zakládání parků, zahrad, trávníků, veřejné zeleně -údržba zahrad, parků, veřejné zeleně -zahradní architektura, projekty zahrad -interierová zeleň -údržba rostlin v interiérech -zahrada na klíč. Výroba, prodej: ...

Growshop Maca-Grow je specializovaný internetový obchod pro všechny grow pěstitele.V našem growshopu naleznete kompletní vybavení a potřeby pro indoor i outdoor pěstitele.

Prodej - okrasné dřeviny - trvalky - skalničky - vodní rostliny