Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Prodej přípravků na ošetřování a ochranu rostlin Perfect plant. - lesk na květiny - výživa řezaných rostlin - insekticidy pro pokojové rostliny - barvy na květiny - vánoční sprej (sníh ve spreji) - hnojiva na orchideje.

Maloobchod, prodej: -květiny řezané, hrnkové. -květináče, truhlíky. -umělé květiny. -substráty, hnojiva.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -zahrádkářské potřeby -osiva, hnojiva -krmiva:

Květinářství. Pěstování a prodej květin.

Prodej, maloobchod: -zahrádkářské potřeby -zahradní mechanizace -hojiva, osiva, semena

Zahradnictví. Údržba: - zeleň, zahrady. Prodej: - okrasné dřeviny, keře - zahradnické potřeby.

Zemní substráty - zemina a rašelina. Vyrábíme kompost, mulčovací kůru a substrát na trávníky. Zajišťujeme dopravu. Prodáváme pytlovanou kůru, rašelinu, substrát a 80 litrů. Nabídka zahrádkářům, zahradnictvím i stavebním firmám. Hlína a ornice.

Zahradnické práce: -sadové, zahradnické práce -návrhy zahrad, projekt, realizace -zahradní architektura -pokládání travních koberců -zakládáni, údržba travnatých ploch -obnova trávniků, chemické ošetření -rekultivace ploch - ozelenění, výsadba vzrostlých stromů -střihání živých plotů - práce vyžínačem -práce ...

Květinářství NELLA Maloobchod, prodej: -řezané a hrnkové květiny -vazby kytic

Maloobchod, velkoobchod: - dřeviny - listnaté stromy, keře - vřesovištní rostliny, růže, trvalky. Sadové úpravy.

Květinářství Havířov. Prodej, maloobchod: - květiny - keramika - dárkové předměty.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - dárkové předměty, dárky - květiny - keramika.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané - květináče, hnojiva.

Velkoobchod, dovoz: -holandské cibuloviny. Velkoobchod s květinami a jinými rostlinami.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Květinářství. Prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby.

Prodej: - alejové stromy - keře - okrasné rostliny pro zahrady - doplňkový sortiment pro zahrady. Realizace zahrad, rekonstrukce starých zahrad.