Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství - maloobchodní prodej květiny. Nejširší nabídka: - svatební kytice a výzdoba - řezané květiny dárkové kytice a vazby, smuteční vazby a věnce - umělé a sušené květiny: originální ručně vyráběné bytové dekorace a aranžmá - pokojové květiny.

Služby: -aranžérské ze suchých květin. Vazba květin: -suché, exotické, tuzemské do květinářství, restaurací, obchodů, hotelů, hal*, kanceláří, výkladů, bytů, chat*, chalup.

Prodej: - travní směsi - hnojiva a půdní kondicionery - přípravky na ochranu rostlin - zahradní a komunální technika. Poradenství v oblasti trávníkářství, morfologie, systematiky rostlin, výživy a hnojení, fytopatologie, pedologie, hydrologie a mnoho dalších.

Květinářství, prodej, maloobchod: - květiny

Květinářství. Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -květiny -pokojové -řezané.

Květinářství. Prodej květin. -hrnkové květiny -řezané květiny -keramika.

Maloobchod, prodej, květinářství: -květiny.

Pěstování a prodej produktů rostlinné výroby - převážně květin a okrasných dřevin.

Velkoobchod a maloobchod květin Sídlo: Martinická 987/3, 197 00, Praha - Kbely

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Prodej, maloobchod: -květiny i suché -dárkové předměty. Služby: -dárkové, balící.

Prodej vinařské a zahrádkářské potřeby: -přípravky do vína -postřiky, hnojiva. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -korek-podlahový, obkladový tažné zařízení -nosiče kol na tažné zařízení -dárkové zboží, keramika -přívěsné vozíky za osobní a dodávková vozidla od 400kg až 3500 kg. -sklo užitkové i dárkové -lis, lisy, mlýnek, ...

Věra Rampasová EKORA - prodej přírodní hnojiva BEOGANIC Provozovna: Výroba a prodej - Hradec Králové - Svobodné Dvory (odbočka z ulice Kalacovské - jsme za firmou ATM v polích)

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby.

Prodej květin a dárkových předmětů.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - semena - zahradnické potřeby.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Growshop Jičín se zabývá prodejem vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Pěstitelské potřeby nabízíme online, nebo můžete navštívit nově otevřený growshop v Jičíně.

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Květinářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - řezané květiny.

Okrasná školka. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné, stromy -jehličnany, ovocné stromy, dřeviny -popínavé rostliny -vřesy -trvalky -okrasné trávy Služby: -návrhy, realizace zahrady. Jaro 10.3. - 15.6. Podzim 20.8. - 10.11. Po-Pá 8-16 So 8-12 Léto 16.6. - 19.8. Po - Pá 8-14 So 8:30-11.