Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství. Prodej: - květiny.

Prodej: - květiny - dárkové zboží.

Květinářství: - prodej květin.

Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Prodej, maloobchod: - jehličnany - ovocné stromky - skalničky - okrasné dřeviny.

Růžové a okrasné školky: -pěstování růžových školek -prodej sazenic růží.

Tesařské a pokrývačské práce: -roubené stavby, dřevostavby -altány, pergoly. Zakládání a údržba zeleně, zahradnické práce: -realizace zahrad -automatické závlahové systémy. Prodej rostlin.

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Jihočeská firma nabízející komplexní realizaci a údržbu zahrad, parků a veřejné zeleně měst a obcí. Provádíme projektování, zemní práce a úpravy terénu, výsadbu a následnou údržbu zeleně u firemních, veřejných či soukromých objektů včetně zimní údržby zpevněných ploch. Prodej zahradního materiálu. České Budějovice a okolí, jižní Čechy.

Zahradnické práce: - návrhy, projekty a realizace rodinných zahrad - návrhy a realizace zimních zahrad - návrhy, projekty a realizace ploch kolem sídel firem, parků a veřejné zeleně - zakládání trávníků výsevem i položením travních koberců - zakládání jezírek včetně osázení vodními rostlinami - ozdravné zásady ve stromových porostech ...

Květinářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny (řezané, hrnkové) - veškeré druhy vazeb - sušinové aranžmá - ikebany - výzdoba interiéru, na různé druhy akcí - doplňky, floristické potřeby - dárkové zboží. Rozvoz květin. Sídlo firmy, velkoobchod: - Hlavní 48, Chlebičov.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny hrnkové, řezané -hnojiva, substráty -semena -zahradní keramika -dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: -ovoce a zelenina -květiny.

Květinová síň, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - semena, sazenice - květiny pro výsadbu - hnojiva - keře a stromky - květináče - řezané květiny - hrnkové květiny i stálezelené - zahradkářské potřeby.

Prodej: - semena - travní směsi - substráty a hnojiva - květináče, truhlíky.

Květinářství. Maloobchod: -květiny.

Pěstování: -okrasných a lesních sazenic. Architektrura zahradní - projektování sadových úprav. Lesní sazenice. Okrasné rostliny.

Zabýváme se komplexní péčí o zahradu. Realizace a údržba zeleně, doplňkový prodej rostlin