Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Prodej řezaných i hrnkových květin.

Víťazka - okrasné dřeviny Pěstování a prodej okrasných dřevin.

Realizace a údržba zahrad Kompletní údržba travnatých ploch Údržba živých plotů, květinových záhonů. Zahradnictví Prodej: -řezané, pokojové a balkonové květiny -osiva a sadby -ovocné a okrasné stromky -květináče -zahradní substráty. Aranžování.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, služby: - balkónové květiny, sazenice - zelenina i květiny, okrasné keře - azalky, rhododendrony, květiny k výsadbě na hřbitov, stromky - ovocné, jehličnany - vazba kytic a věnců - svatební, smuteční, dušičková, vánoční, ikebany - doplňky - keramika, květináče, vázy, svíčky, hnojiva, olej do lampiček.

Zahradnictví: -muškáty -růže stromkové a deštníkové -rododendrony -jehličnany na živé ploty -okrasné listnaté keře a stromy -zakrslé kultivary -ovocné stromy a keře -truhlíky, keramické mísy, substráty, hnojiva.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Zahradnictví: -zahradnické služby -zahradní úpravy -realizace a údržba zeleně -odborné konzultace -prodej -semena, květiny -zahradní potřeby -návrhy zahrad.

Květinářství, prodej: - květiny

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -rostlin.

Květinářství. Prodej: -živé květiny Vázání: -květin.

Grow shop s profesionálními potřebami pro profesionální pěstitele, potřeby pro pěstování.

Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -osiva, sadba -krmivo -dárkové zboží.

Květinářství: -prodej a vazba květin -keramika -sezonní zboží -substráty -postřiky.

Květinářství. Prodej: -květiny -dárky. Svatební a smuteční vazba.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -aranžmá z živých, sušených a umělých květin -kytice pro slavnostní příležitosti -výzdoba interiéru (svatby, rauty, kostely, kulturní, společenské i sportovní akce) -sezónní výzdoba (Vánoce, Velikonoce apod.) -keramika dekorační, užitková -dárkové předměty -rozvoz květin

Zahradnictví: - realizace zahrad - zahradnické potřeby - květiny, sazenice, cibulky - zemina, substráty, hnojiva - keramika.

Zahradnictví. Zahradnické práce. Prodej: - ovocné stromky, keře - okrasné květiny, dřeviny, jehličnany - letničky, trvalky - růže - substráty. Služby: - údržba zeleně - zakládání, realizace a údržba zahrad - komplexní péče o dřeviny (kácení, ořez stromů) - výsadba stromů, keřů - založení trávníků.

Květinářství. Prodej: -květiny řezané, hrnkové.

Provence květinářství Beroun Vám nabízí vždy čerstvé řezané květiny, kytice pro každou příležitost, svatební floristiku, sezónní a smuteční květiny, hrnkové rostliny, stylové bytové dekorace, dárky a příjemnou atmosféru francouzské Provence.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Zahradnické centrum. Výroba, nákup, prodej, obchod: -balkónové rostliny a letničky -rostliny vhodné na slunce, do stínu -ovocné stromy a keře -letničky, pelargónie, petúnie, řezané květiny -dušičková aranžmá -vánoce -vánoční stromky -vánoční pokojové rostliny -trvanlivé vánoční dekorace -dekorační materiály -větve, ...

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.