Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

přerušeno od 01.03.2013 do 01.03.2018 Maloobchod, prodej: -květiny Brno -doručovaní květin Brno a okolí -svatební floristika -design interieru. -firemní květinový servis -smuteční kytice a věnce -dekorace, aranžma, dárky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.02.2013 do 28.02.2023 Květinářství. Prodej: -svatební kytice -dárkové kytice -hrnkové květiny -suchá vazba -pohřební vazba. Po dohodě rozvoz po Brně.

Jaroslava Fadrná provozuje květinářství.

Datum zániku:30.06.2008 Floristické studio a prodej květin : -květiny (řezané a hrnkové) -svatební kytice a aranžmá -pohřební kytice, smuteční vazba -dárkové a gratulační kytice -prostorové a květinové dekorace interiérů (prostorová floristika) -neživé květiny -e-shop.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály