Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květiny Kamilia Květinářství. Služby: -svatební a slavnostní kytice -květinové aranže -aranže ze suchých a exotických květin -smuteční vazba -keramika a doplňky -rozvoz květin na objednávku.

Prodej: - ovoce a zeleniny - květiny.

Prodej řezaných a hrnkových květin. Slavnostní i smuteční vazby.

Prodej, dodávka krmiv a chovatelských potřeb, hnojiv, semen a postřiků.

Zahrádkářské potřeby. Hnojiva, postřiky, hlíny, semena, zemina.

Prodej, pěstování: - semena a sazenice paprik.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Služby, prodej: -floristické studio -designerské studio -návrhy a výroba zakázkových dekorací -svatební floristika -smuteční vazby -interiérové doplňky.

Květinářství IRIS. Maloobchod, prodej: -květiny -květinářtsví -vazba řezaných květin -rozvoz květin -dárkové předměty. Výroba: -krejčovství -šití a úprava oděvů. Další provozovna: Kostelec 143, Kostelec u Kyjova 69651, tel: 518615518

Prodej vinařské a zahrádkářské potřeby: -přípravky do vína -postřiky, hnojiva. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -korek-podlahový, obkladový tažné zařízení -nosiče kol na tažné zařízení -dárkové zboží, keramika -přívěsné vozíky za osobní a dodávková vozidla od 400kg až 3500 kg. -sklo užitkové i dárkové -lis, lisy, mlýnek, ...

Květinářství: - prodej květin.

Prodej, maloobchod: - jehličnany - ovocné stromky - skalničky - okrasné dřeviny.

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, hrnkové, sušené -aranžmá ze sušených květin -umělé květiny, keramické květináče, plastové obaly -dárkové zboží, vonné oleje, svíčky -semena zeleniny a květin -postřiky, hnojiva, substráty. Služby: -aranžování květin podle různých příležitostí -vazba svatební, smuteční.

Prodej: -hnojiva -zahradnické potřeby -zahradní potřeby.

Velkoobchod a maloobchod: - malospotřebitelského balení přípravků na ochranu a výživu rostlin (pesticidů, hnojiv) pro zahrádkáře a zemědělce. Poradenství v oblasti: - vinohradnictví, ovocnářství, zelinářství a zahradnictví.

Květiny na všechny příležitosti včetně svatební i smuteční vazby, výroba: -věnců, kytic, dekoraci. Doručeni květin na adresu zákazníka po tel.domluvě nonstop.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.