Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Landeco - ateliér zahradní architektury - se zabývá projekcí a realizací zahrad, veřejné a krajinné zeleně. Nabízíme komplexní dodávky na klíč. Nabízíme vypracování studií a projektů: rodinných zahrad, veřejných prostranství, dvorů a předzahrádek, zimních zahrad, hydroponických a mobilních nádob v interiéru, mobilní nádoby v exteriéru, vodních ...

Stavební činnost, výstavba: - bytová - občanská - průmyslová - rekonstrukce Projektování zahrad.

Služby: -zahradní architektura -návrhy zahrad -realizace projektů -prodej nářadí zn.Fiskars

Služby: -zahradnictví -projekce, realizace, údržba zahrad Maloobchod, prodej: -ovocné a okrasné dřeviny -trvalky, letničky, balkonové rostliny -keramika -hnojiva, postřiky

Naše firma nabízí: Návrhy, projekty, 3D vizualizace a realizace - zahrady rodinných domů - veřejná zeleň - parky, aleje - firemní areál Realizace - terénní úpravy, kanalizace - zakládání trávníků, kobercové trávníky - okrasné výsadby Zakázková dřevovýroba - přístřešek, pergola - ...

Projekce, výstavba bazénů, staveb, závlahových systémů, oplocení sportovišť, průmyslových hal - výkopové práce - stavby altánů a zimních zahrad - dřevostavby. Zpracování projektů zahrad, firemních objektů a veřejných prostranství - realizace zahrad na klíč - poradenské služby v oblasti zahradní architektury - terénní a sadové úpravy ...

Návrh, realizace, služby: - zahrady - údržba zahrad - jezírka - závlahové systémy

Autorizovaný architekt pro obor zahradní a krajinářská tvorba: - dendrologické průzkumy s vyhodnocením dřevin - projektová dokumentace zahradní a krajinářské tvorby.

Služby: - raealizace a údržba zahrad - prodej rostlin, stromků.

Realizace zahrad - návrhy, projekty a realizace zahrad - usazování obrubníků a palisád - zakládání okrasných stromů - závlahové systémy.

Služby: -poradenství a návrhy v oblasti zahradní a krajinné tvorby.

Pěstební školka rozchodníků, netřesků, zimovzdorných sukulentů a skalniček. Služby, malobchod a velkobchod - zahradnické služby - zakázková dodávka rozchodníků pro zelené střechy - pěstování a prodej okrasných rostlin - pořádání výstav a veletrhů - realizace a stavba skalek, poradenství.

Zahrady. Provádíme veškeré zahradnické práce: návrhy, realizace a údržba zeleně, okrasná a koupací jezírka, trávníky a travní koberce, střešní zahrady, automatické závlahové systémy, odborný řez a kácení stromů i rizikové.

Provádíme: - projekce, realizace a údržba zahrad, parků a veřejné zeleně - kácení stromů.

Projekce, realizace a údržba zeleně - realizace na klíč - sadové úpravy - terénní úpravy - závlahy - výzdoba a aranžování interiérů.

Autorizovaný architekt v oboru Zahradní a krajinná architektura - projekční činnost a zprostředkování realizace objektů zeleně.

Činnost: - zahradnické služby - návrhy a realizace zahrad

Květinový ateliér - svatební servis - floristika smuteční, jarní, vánoční, dušičková - dárkové koše - květiny do domu - poradenství a rostlinolékařská služba. Projekce, realizace - zahradní a krajinná tvorba.

Služby: - zakládání, regenerace a údržba travnatých ploch - pokládka, dodání travních koberců - montáž závlahových systémů - návrhy a realizace zahrad, parků

Zahradní centrum, prodej, e-shop, služby: - zahradnické potřeby - květiny, rostliny - návrhy a realizace zahrad - montáž závlahové systémy - realizace koupacích a okrasných jezírek

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Služby: - projekční činnost, statika, - projektování zahrad a zavlažovacích systémů, - projekce nosných částí a konstrukcí.