Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Stavba, výstavba, realizace: -biobazény -jezírka -vodní prvky v zahradě

Automatické závlahové systémy: - HUNTER - RAI BIRD Návrhy. Realizace a servis závlahových systémů Hunter, RAIN BIRD. Hospodaření s dešťovou vodou, akumulační nádrže na vodu

Činnost: - poradenská, projekční, realizační v oblasti zahradní a krajinářské architektury, životního prostředí - tvorba rodinných zahrad a interiérů, městské a krajinné zeleně - realizace staveb a technický dozor investora - ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům - péče a údržba zahrad, ...

Kácení stromů i ve ztížených podmínkách Odborné posudky zdravotního stavu stromů, památných stromů. Projekce, sadba a údržba zahrad a veřejné zeleně. Výškové práce při ošetření korun řezem, konzervační ošetření nejrůznějších typů poranění, instalaci bezpečnostních vazeb korun stromů.

Návrh, realizace, služby -okrasné zahrady -závlahové systémy -jezírka -kamenné prvky -realizace -údržba -péče o firemní či veřejnou zeleň -prořezávky, kácení atd.

Zahradní architektura, krajinářská tvorba.

Zahradní architekt. Služby: -3D projekce zahrad -krajinářské úpravy -dendrologické průzkumy

Zahradní architektura - návrhy a realizace zahrad

Projektová příprava staveb, technický dozor, krizový management, koordinace BOZP. Návrhy a realizace zahrad a zeleného životního stylu.

Návrh, realizece: -zahrady. Služby: -arboristika. -kácení stromů.

Služby: -návrhy a realizace zahradních úprav -údržba zahrad a travnatých ploch -květinářství Maloobchod, prodej: -květiny -ovocné stromky, okrasné stromky na objednávku -zemina, substráty -chemické přípravky na ochranu rostlin

Služby: - arboristické práce - kácení stromů - ošetřování stromů - likvidace pařezů Návrh, projekce, zakládání: - zahrady Arboristická školení

Zahradní centrum, zahradnictví.

Návrhy, projekce, realizace, služby: - zahrady - údržba zeleně Zahradnictví, pěstování: - zelenina - okrasné dřeviny - balkónové rostliny - letničky, trvalky Floristické práce, vazba květin.

Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.

Návrh a realizace: - zahradní jezírka - kořenové čističky - koupací jezírka -prodej vodních a bahenních rostlin. Zahradní prace.

Návrhy, projekce, realizace: - zahrady, zahrad

Realizace, údržba: -zeleň -zahrady -jezírka -gabionové zdi -kamenné zídky

Projekce, realizace: - zahrady - zahradní stavby - jezírka - závlahové systémy

Služby: -projektování a zakládání zahrad -realizace zahrad a jezírek -prodej rostlin

Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Služby: -údržba zahrad a parků -návrhy zahrad

Péče o zahrady: - stříhání živých plotů - sečení a zakládání trávníků - práce s motorovou pilou - chemická, mechanická likvidace plevele - mulčování - realizace zahrad - návrhy zahrad - údržba zahrad.

Projekce zahrad a zeleně. -projekční činnost v oboru zahradní a krajinářské tvorby -zpracování projektové dokumentace v podobě GIS -projekce do měst, vesnic, pro firmy, občany.