Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Zahrady na klíč. Projekty Realizace Údržba

Marek Macela se specializuje na návrh, realizaci a údržbu zahrad v Pardubicích a okolí. Poskytují služby jako sezónní údržba, pokládka trávníku, péče o stromy, setí trávy, údržba travních ploch a zemní práce.

Projekce, plány, návrhy, služby: -krajinotvorné studie -územní systémy ekologické stability -zahrady u rodinných domů -sadovnické a krajinné projekce -parkové a zahradní úpravy průmyslových objektů -zahradní stavební architektura-lávky, kašny, altány -urbanismus-územně plánovací podklady, generely zeleně -revitalizace ...

Roman Staněk se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, prodej zahradnických potřeb, zahradního nábytku, trávníků a travních koberců.

Zahradní architektura, návrhy: -výsadba -zahradní stavby, vodní plochy-jezírka, ploty, chodníky -zimní zahrady, skleníky z LEXONU -střešní zahrady. Prodej: -okrasné stromy, keře -polykarbonát Lexan (náhrada za sklo) -dlažby -stavební betonové a dřevěné prvky do zahrad. Služby: -sadové úpravy -ozeleňování, ekologie.

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Dlažby, zídky ploty, pergoly. Zemní práce. Zahradní a koupací jezírka. Závlahový systém toro. Sportovní plochy a golfová hřiště. Zimní údržba. Zahradní E-shop.

Zahradnictví, prodej - jehličnany - keře, stromy - rostliny, květiny - přísady zeleniny. Návrhy, realizace a údržba zahrad.

Záhradní služby BOROBUDUR realizují zahradnické služby jako je návrh a realizace zahrad, zakládání trávníku, instalace automatických závlahových systémů, stavba jezírek, potůčků a vodopádů, prodej a instalace automatických sekaček.

Firma Akebie zahrady s.r.o. se specializuje na návrhy a projekty, realizaci a údržbu zeleně.

Zahrady Naturalis s.r.o. poskytují komplexní služby v oblasti zahradnictví, provádí návrhy, realizaci a údržbu zahrad, výrobu a prodej zahradních doplňků a také dlouhodobý servis.

Návrhy a realizace zahrad - výsadba rostlin, výsadba vzrostlých stromů - zakládání trávníku formou výsevu, metodou travního koberce - automatické závlahové systémy - jezírka, koupací jezírka a práce s vodou - rekonstrukce zahrad Zahradní dům, kamenná prodejna, e-shop - zahradnické potřeby - osivo - hnojivo Matjuchinova 717, Praha ...

Stavební společnost, firma, stavebnictví, stavební činnost. Stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Výstavba.

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, parky, veřejná prostranství - zahrady na klíč - zelené střechy a fasády - jezírka a vodní prvky - údržba zeleně a veřejných ploch - arboristika - ořezy stromů - zídky a drobné stavby Zahradnictví

Firma provádí projektování, zakládání a údržby zahrad a veřejného prostranství, včetně samotné zeleně, automatického závlahového systému, zahradních staveb a střešních zahrad. Zhotovuje i dendrologické posudky a projekci na revitalizace vodních toků.

Hledáte zkušenou a spolehlivou firmu, která se postará o vaši zahradu nebo zeleň? Chcete mít krásnou a udržovanou zahradu, která bude vaší vizitkou? Pak je pro vás správnou volbou firma L+B, zahrady Liberec s.r.o. L+B, zahrady Liberec s.r.o. je zahradnická firma, která nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu a zeleň. Zabývá se ...

Zahrada a les provádí veškeré zahradnické práce, návrhy a projekty soukromých zahrad, veřejných prostranství, firemní ploch, příprava terénu, zakládání travnatých ploch, údržba zeleně, rizikové kácení stromů, odstranění a frézování pařezů a lesnické práce.

ARD Vavřín Litomyšl provádí komplexní realizace zahrady od samotného projektu, přes výsadbu a realizaci, až po povýsadbový servis.

Zeleň pro život zajišťuje: - návrhy a realizace zeleně - údržbu zeleně - řez ovocných dřevin - prodej trvalek a léčivých bylin - poradenství

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

ARS Návrhy, projekty, sadové úpravy veřejné i soukromé zeleně: - realizace a rekonstrukce sadových úprav - střešní zahrady - mobilní zeleň - rekultivace - pokládání - trávníkové koberce - údržba a ošetření zeleně všech kategorií. Firma zahájila svoji činnost v roce 1992.V současnosti působí téměř ve všech regionech ČR.

Zahradní architektura. Návrhy zahrad. Projekční činnost. Dendrologické průzkumy. Hodnocení stavu dřevin, návrhy pěstebních opatření, technický dozor. Generely zeleně a územní studie.

Kácení, pěstební činnost, rizikové kácení, revitalizace a projektování zahrad, parků, opravy mobiliářů, výkopové práce, demolice

Ateliér se zabývá krajinářskou architekturou se zaměřením na volné plochy měst, obcí a krajinu mimo zástavbu. Zpracujeme architekturu zeleně ve veřejných prostorech měst, obcí. Zahradní koučink - pomoc s realizací zahrady, parku.