Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Činnost: - projektování, realizace, údržba zahrad - prořez stromů - sečení trávníků.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Provádíme zahradnické práce, realizace zahrad, zavlažovací systémy, stavby a údržbu sportovních ploch a trávníků, kácení stromů.

Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Realizace zahradnických úprav -terénní úpravy pozemku -založení záhonů -výsadby rostlinného materiálu s kůrováním založení trávy -pokládka kobercových trávníků -řešení problematických míst a svahů v zahradě. -realizace okrasných, koupacích jezírek a vodotečí -práce s kamenem -práce se dřevem -realizace menších dřevěných teras a ...

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Internetový obchod - balkónové květiny trvalky, traviny, keře - floristické pomůcky - aranžovací potřeby a materiály Prodej - balkónové květiny trvalky, traviny, keře aranžování květin Návrhy a realizace - zahrady

Icha Petr se zaměřuje na návrhy, realizaci a údržbu zahrad.

Zakládání zahrad Projekty zahrad Výsadba živých plotů Terénní úpravy Zakládání trávníků Závlahové systémy Kácení a prořezávání Arboristika Zeleň v interiérech Zimní údržba cest .

Zahradní a zemědělské služby. Návrhy, realizace, údržba zahrad.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Obrovský výběr cibulovin. Prodeji květin, realizacím a projektováním zahrad se věnujeme od roku 1995. Žijeme květinami a snažíme se dodávat co možná nejkvalitnější cibuloviny a sazenice květin.

Zahradní architektura: - projekce a realizace sadovnických úprav - řez a ošetřováni keřů, stromů, živých plotů - ořez stromů horolezeckou technikou - pokládání travního koberce - prodej okrasných rostlin.

Služby: -okrasných zahrad, výsadbu a rekonstrukci zahrad, rostlin, trávníků, zeleně, dřevin -úpravy terénů -stavbu skalek -zahradní stavby -sadové úpravy -dovoz rostlin.

Rodinné Zahradnictví u rozchodníka spol. s r.o. ve Fryštáku - Žabárně má dlouholeté zkušenosti v oboru. Nabízí sazenice okrasných rostlin i ovocných stromů a keřů, bylinky i zeleninu vlastní výroby od semínka - hnojené přírodními hnojivy, zakoupíte u nás sezónní ovoce a zeleninu i doplňkový zahradnický sortiment. Věnujeme se také návrhům a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zahradnictví - návrhy zahrad zdarma - okrasné dřeviny - listnaté, jehličnaté - čarověníky - vřesovité rostliny - mulčovací kůra, rašelina.

Andrea Ambrožová se zaměřuje na prodej ovocných stromků, navrhování, realizace a údržbu zahrad a na rostlinnou výrobu.

Zahradnictví, prodej - okrasné rostliny, ovocné stromy a keře - mulčovací kůra a substráty. Návrhy a realizace zahrad.

Zahradnictví, prodej - okrasné a ovocné dřeviny - květiny, rostliny - sadba - zahradnické potřeby. Služby - návrhy a realizace zahrad a veřejné zeleně.

Ing. Jaromír Žákovský se specializuje především na vodohospodářské stavby, krajinotvorné projekty, dopravní stavby a odpadové hospodářství.

Zahradnické práce: - zahrady na klíč - projekce zahrad - úpravy okrasných křovin a plotů - výsadby, zástřihy - vybudování rybníků a vodních ploch - vytvoření zavlažovacího systému - údržba trávníků.

Zahardnictví. Maloobchod, poradenství, prodej: -rostliny, substráty, hnojiva aj. pro vaši zahradu: -konifery - borovice, kleč, jalovec, jinan, cypřišek, jedle -trvalky -listnáče -traviny - ostřice, kavyl, dochan, coeleria glauca výsevy a dodávky trávníku na klíč -skalničky -balkonové rostliny - pelargonie, fuchsie, lobelky, ...

Zahradnictví. Služby: -výsadba zeleně -návrhy, výsadba a údržba zahrad a veřejných prostranství -poradenská činnost -projekty zahrad a veřejných prostranství zpracované na počítači -vybavení interiérů živými i sušenými květinami. Prodej: -okrasné jehličnany, jehličiny -listnaté keře -trvalky -traviny -růže.