Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizace zahrad.

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Soudní znalectví v oboru oceňování nemovitostí. Návrhy - interiéry. Projekce - rodinné domky. Zahradní architektura.

Rizikové kácení stromů pomocí plošiny Stavba - ploty související činnost při realizaci zahrad. Terenní úpravy, modelace terénu Stavba- chodníky (související činnost při realizaci zahrad). Návrhy a realizace, zahradúdržba zeleně, stavba skalek, předseťová příprava půdy, zakládání trávníků, návrhy výsadeb. Výsadba stromů a keřů (prostokořenných, ...

Služby: - zahradní a krajinářská architektura

Služby: - realizace a údržba zahrad, trávníků, zahradních jezírek - rizikové kácení stromů - provádění terénních úprav a závlah na zahradách.

Zahradnické služby - návrhy, realizace, návrhy zahradní architekt realizace, zahrady, zeleň, údržba zeleně.

Zahradnická firma. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti realizace a údržba okrasných zahrad, montáž automatických závlahových systémů TORO, výstavbu okrasných a koupacích jezírek.

Zahrady. Provádíme veškeré zahradnické práce: návrhy, realizace a údržba zeleně, okrasná a koupací jezírka, trávníky a travní koberce, střešní zahrady, automatické závlahové systémy, odborný řez a kácení stromů i rizikové.

Projekce zahrad a zeleně. -projekční činnost v oboru zahradní a krajinářské tvorby -zpracování projektové dokumentace v podobě GIS -projekce do měst, vesnic, pro firmy, občany.

Zakládání a údržba zahrad, jezírek i fontán. Provádíme závlahové systémy. Půjčovna: -zahradní a jezírková technika.

Obchod, prodej: -okrasné keře a stromky. Zaměřuje se na vegetativni množení rostlin ze zdravotně prověřených a odolných druhů matečnic jak z jehličnatých, tak z listnatých keřů -kvalitní závlahový systém TORO, kapkové závlahy, bezobslužné, závlahy do zahrad, kropení trávníku, ekonomické a ekologické -okrasné kameny, estetická a duchovní ...

Zakládání a údržba veřejných i soukromých zahrad. Návrhy, realizace, dodávky okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu, poradenství: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů), odborný řez dřevin -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní ...

Návrhy a realizace zahrady na klíč: -zahradnické práce -údržba zahrad /veřejná zeleň/ -výsadba rostlin -zakládání trávníků -ošetření a kácení stromů, keřů -sečení, hnojení, postřiky Zavlažovací systémy /závlahy/ Květinová výzdoba, vazba

Atelier zahradní a krajinářské architektury Sendler.

Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Úržba a úprava zeleně, kompletní servis pro městské části, podniky, firmy, areály, každé roční období včetně rizikového kácení, přípravy pozemků ke stavbě, výstavba nových parků. Rekultivace zahrad. Úklid po kulturních akcích.

Zahradní design. Projektování, realizace. Prodej a montáž dřevěných zahradních altánů. Zajištění a zprostředkování - automatické závlahové systémy, dřevěné stavby na míru a kamenické práce.

Projekce a realizace: -zavlažovací systémy, návrhy a realizace zahradního osvětlení.

-Navrhování v zahradní a krajinářské architektuře, projekty rodinných zahrad i veřejné a firemní zeleně, realizace, údržba a poradenství i dlouhodobé vedení a spolupráce s klientem