Green4Life s.r.o.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
DIKÉ ZAHRADY s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výrobky ze ztuženého mramoru pro exteriér a interiér. Balustrády Krby Fontány Květinové nádoby, vázy Lemy k bazénům Podstavce, sloupy, schody Sochy, sochy zvířat Zahradní nábytek Prodejna: -Mohelnice, Dolní Krčmy 30, tel.:583431380.

Kompletní servis v oblasti lesního hospodářství a péče o ostatní zeleň. Práce v lese. Výkup dřeva. Parkové úpravy. Rizikové kácení stromů.

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika včetně příslušenství.

Návrh, realizace: - zahradní jezírka - závlahový systém.

Realizace a údržba zahrad Kompletní údržba travnatých ploch Údržba živých plotů, květinových záhonů. Zahradnictví Prodej: -řezané, pokojové a balkonové květiny -osiva a sadby -ovocné a okrasné stromky -květináče -zahradní substráty. Aranžování.

Zahradní technika GRONYCH Maloobchod, servis: -zahradní technika -sekačky -plotostřihy -křovinořezy -drtiče zahradních odpadů -travní traktory.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané - kytice dárkové, smuteční, svatební, extravagantní. Vazby ze živých, suchých i umělých květin. Dušičkové a vánoční zboží, balkónové květiny. Vazby z čehokoliv na objednávku.

Prodej - keramika i venkovní Prodej - hnojiva - postřiky - zeminy Prodej - řezané, sušené a umělé květiny - venkovní dřeviny, květiny - dovoz květin na přání do 15 km (květinová pošta)zdobení proutěných výrobků Prodej - semena

Prodej - sadba Zahradnictví - dušičková a vánoční vazba

Prodej - zahradní nábytek Internetový obchod - zahradní nábytek

Květinářství. Prodej: - květiny řezané i hrnkové - kosmetika.

Výroba - brány Výroba - hliníkové skleníky Nerezová výroba - gastronomické vybavení (stoly, dřezy, police, ...) Nerezová výroba - schodiště - zábradlívýroba - ploty Svařování šedé litiny Kovářské práce Nerezová výroba - nádrže pro chemický průmysl

Zakázková výroba - výrobky z plastů bazény, izolace betonových septiků a jímek Zakázková výroba - výrobky z plastů bazény Zakázková výroba - výrobky z plastů (izolace betonových septiků a jímek)

Prodej - květinyvázání kytic

Zakládání a zahrady - parky - hřbitovy

Architektonické služby Projektové služby Zahradní architektura

Prodej - keramika Prodej - květiny sušené, řezané, hřbitovní - svatební květiny a výzdoba Aranžmá

Výroba - zahradní nábytek a doplňky Výroba - dřevěné hračky - houpačky - prolézačky

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3,5t Prodej - bazénová chemie VODNÁŘ česká výroba Prodej - sudové moravské víno Prodej - spojovací materiál Prodej - truhlíky a květníky Prodej - motorové sekačky Záruční i pozáruční servis - motorové sekačky Prodej - zahradnické potřeby a ...