Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Služby: -úklidové. -úklid domů. -kompletní úklid administrativních budov. -strojní úklid chodníků. -úklid půdních, sklepních prostor. -kompletní údržba zeleně.

Firma se zabývá velkoobchodním prodejem hrnkových rostlin, floristických doplňků..

Provádíme rizikové kácení stromů, rekonstrukce a údržbu zahrad, zakládání a údržbu trávníků.

Prodejna sportovního zboží a bazar: - bazény - chemie - příslušenství..

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Domus Ventures nabízí kvalitní designový interiérový nábytek z Flairu, Loomu, Ratanu, Cubu Grey a masivního dřeva v možných kombinacích.

Služby v oblasti projekce a realizace automatických závlahových systémů.

Půjčovna nářadí: - zahradní technika - stavení technika.

Prodáváme a provádíme servis lesní a zemědělské techniky..

Prodej betonových bazénů, fólií, mozaik a bazénové chemie. Servis bazénů.

Stavba bazénů a příslušenství: -vnitřní bazény -venkovní bazény -masážní vany (whirpooly) -zastřešení -obklady bazénů.

Návrhy, realizace a údržba zahrad a sadových úprav.

Firma BYTHIT se zabývá především truhlářskou výrobou, výrobou a dodávkami kompletních interiérů na klíč. Můžeme vám vytvořit 3D návrh, velkoobchodní činností, kovových lůžek, popřípadě v kombinaci se dřevem, matrací a roštů, zahradního nábytku, designem a vším co do interiérů patří. Při výběru čerpáme z našich dlouholetých zkušeností v ...

Půjčovna: - nářadí, zařízení a strojů pro profesionály i domácí kutily - nářadí pro bourací práce a vrtání do betonu a cihly, bourací kladiva, vrtačky - nářadí a zařízení pro zpracování dřeva, dřevěných podlah a parket - nářadí pro práci s kovem, pily, hoblíky, brusky na dřevo a parkety, frézky, svářecí agregáty, opalovací pistole - vrtačky, ...

Truhlářství, výroba: - patra na spaní - vestavné skříně - bytový nábytek - kuchyně - zahradní nábytek - pergoly

Nabízíme: -zapuštěné bazény -nadzemní bazény -zastřešení bazénů -vířivé bazény rodinné -vířivé bazény veřejné.

Výroba: - exkluzivní dřevěné stožáry veřejného osvětlení a městského mobiliáře.

Bazény: -polypropylénové -foliové -hydra -sklolaminátové -betonové -nafukovací. -zastřešení

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Vazba květin - příležitostní vazba - svatební kytice - smuteční vazba (kytice, věnce) Rozvoz zboží: - při větším nákupu na základě vzájemné předchozí dohody po okolí zdarma. .

Velkoobchod s květinami. Přímý dovoz květin a rostlin z Holandska. Květiny: - Strelitzia - Saintpaulia - Protea barbigera - Banksia hookeriana - Alstromeria Granada - Spathyphillum - Sundevilla - Osteospermum.

Firma se specializuje na návrhy a realizace zahradních a parkových úprav, dále na dekorace a umělecké kompozice interiérů