Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, občanské sdružení.

Autorizovaný prodej, servis, leasing zahradní techniky firem: -Husqvarna, Partner, Jonsered, Flymo, McCulloch(Evropská divize-Itálie), MTD, Yard-man CubCadet, Oregon, Motor Jikov.

Prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí zn. Makita, Dolmar, Narex, ProTool - brusky, vrtačky - horkovzdušné pistole - bourací kladiva - dřevoobráběcí stroje - elektrocentrály - zahradní technika - řetězové pily - postřikovače - kultivátory - sekačky na trávu.

Zahradnická firma nabízející - návrhy a realizace zahrad i na klíč - 3D projekty - zakládání trávníků, údržba - kácení, prořezávky - odvozy odpadů - sekání - úklid sněhu a komunikací.

Provádění údržby a úklidu nemovitostí, zeleně, chodníků a parkovišť.

EKOLIA - zahradnická společnost, s.r.o. Firma Vladimír Švec - EKOLIA - provoz kompostárny - provoz okrasné školky - prodej vybraného sortimentu zahradnických potřeb - údržbu zeleně - provádění prací zahradnickou mechanizací - zakládání a údržbu zeleně - odborné zahradnické práce - dendrologické průzkumy - projekci.

Prodejna, zahrada a vyhřívaný skleník v Praze nabízí bonsaje bytové i venkovní.

Nabízíme luxusní vířivé vany a spa HANSCRAFT, s nízkými provozními náklady, vyrobené z kvalitních materiálů moderní technologií s nízkou pořizovací cenou. Vířivky a spa HANSCRAFT jsou vhodné do interiéru i exteriéru - jednoduchá instalace.

Naše služby: - zelené střechy - sadovnická projekce a realizace - údržba zeleně - závlahové systémy

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Květinářství - maloobchodní prodej květiny. Nejširší nabídka: - svatební kytice a výzdoba - řezané květiny dárkové kytice a vazby, smuteční vazby a věnce - umělé a sušené květiny: originální ručně vyráběné bytové dekorace a aranžmá - pokojové květiny.

Specializovaná firma zabývající se prodejem: - zahradní technika - grily.

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Prodáváme zahradní techniku: - HUSQVARNA - PARTNER - FLYMO - Mc Culloch.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...

Úklidové služby se zaměřením na pravidelný úklid: - kanceláří - komerčních ploch - zdravotnických zařízení - činžovních domů - pěších komunikací - zeleně. Později jsme naše služby doplnili o dodávky hygienického materiálu a občerstvení. Služby: - prodej zboží - úklid a zásobování kanceláří - úklid obytných domů a chodníků - úklid ...

Provedu údržbářské a řemeslné práce v domě a na zahradě Přivezu, dovezu, zajistím Údržba domu a bytu Údržba zahrad, sekání trávy a střihání živých plotů Stěhování a přemisťování nábytku Instalatérské práce

Zahrady na klíč. Tvorba: - Přírodní zahrada ... nechává vyniknout přirozeným tvarům. - Formální zahrada ...vychází z tradice francouzské a italské zahrady. - Voda v zahradě ...přírodní či umělé vodní plochy: - fóliová jezírka, která jsou v rodinných zahradách nejčastější - jezírka se stranami vyloženými přírodními kameny - ...

Poskytujeme: - komplexní správu nemovitostí, výrobních areálů, nemocnic, hotelů, bytů - údržbu zeleně - zimní úklid - stavební činnost - havarijní služba - opravy - školení BOZP, PO.

Veškeré zahradnické služby od A do Z. Nabízíme tyto služby: - zahrady na klíč - sadovnická projekce, realizace zahrad a sadových úprav, údržba zeleně - terénní úpravy, modulace terénu, svahování, navážky země a substrátu - zakládání trávníku, sekání a jejich ošetřování, včetně hnojení a chemického odplevelení - návrhy ...

Služby: Správa nemovitostí Účetní služby Měření a regulace Úklid a údržba zeleně Pronájem prostor Správa tepelných zdrojů

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.