Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Internetová nákupní galerie VHmarket.cz nabízí produkty kategorií Audio-Video, Bílé zboží, Autodoplňky, Zahradní technika a Nářadí.

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.

Služby: - péče o stromy - rizikové kácení stromů - štěpkování a likvidování dřevní hmoty - frézování pařezů (jejich odstranění nebo skrytí). Práce provádíme horolezeckou technikou.

Prodej-servis-půjčovna pro profesionály i kutily: - zahradní technika - mikronářadí - široký sortiment - kuchyňský program BOSCH a SIEMENS. Nabízíme elektrické ruční nářadí: - Bosch - Narex - Makita - Protool - Festool - DeWalt. .

Služby: - znalosti v oboru pěstování rostlin pod umělým osvětlením - široký sortiment potřeb pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - půjčování pomůcek (luxmetr na měření intenzity světla - kvalita výbojek či stínidla, děrovací kleště na PE-hadici, profesionální tacker aj.) - návrh projektů, konzultace a poradenskou činnost.

Úklidové služby: - jednorázové úklidy: - mytí oken, výloh (výlohy), výtahové šachty - výškové práce - praní záclon - mytí podlah - čištění koberců - pravidelné úklidové práce - speciální práce - čištění žaluzií - údržba zeleně - terénní práce-údržba a úprava terénu a současně odvoz veškerého odpadu (zajišťujeme kácení křovin, stromů a ...

Údržba zahrad Zpracování návrhu osázení Realizace výsadeb Rekonstrukce a zakládání trávníků Osazování skalek, budování a osazování vřesovišť s vápnostřežnými rostlinami Řez, průklest a zmlazování ovocných a okrasných dřevin Osazování jezírek, vodních nádrží a vodotečí Výsadby dle speciálních požadavků zákazníka Ozeleňování balkónů, teras, ...

Velkoobchod s bazény a příslušenstvím pro bazény. Velkoobchod, prodej: - bazény Niagara - bazény Block Kit - bazény Ontário - bazény PVC Kit - bazény na přání - bazénová chemie. Komponenty pro bazény pečlivě vybíráme a testujeme. Spolupracujeme s více jak dvacítkou renomovaných bazénových výrobců po celém světě. Prioritou při ...

Zahradnické centrum: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - květiny - svatební kytice - smuteční vazba - zemina - rašelina - hnojiva - zahradní krby - keramika - potřeby pro zahrádkáře - zakládání zahrad.

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu .

Zahradnictví nabízí krásné rostliny do vašich rajských zahrad. Prodáváme pouze kvalitní a rozrostlé rostliny - nikoli sazenice. Jsme specialisté na magnólie, stálezelené stromy, keře a kvetoucí dřeviny.

Firma Jan KUNEŠ poradenství, návrhy, montáž, instalace a servis: - fontány - vodotrysky - kašny - další vodní prvky. Fontány jsou velmi dekorativní vodní prvek pro jakýkoli prostor. Fontány výrazně doplní exteriérové plochy, dodají klid Vaší zahradě, nebo zpříjemní interiér. Příjemně tryskající voda z fontány má velmi pozitivní vliv na ...

Projekční činnost v zahradní a krajinářské architektuře, dendrologické průzkumy, pasportizace zeleně, projekty údržby zeleně, projekty zahrad u rodinných domů, projekty dětských hřišť a sportovních areálů, projekty a rekonstrukce historických zahrad.

Výstavba nových fotbalových a golfových hřišť. Regenerace, oprava, úprava a zavlažování travnatých ploch, ale i velkokapacitních sadů a parků.

Návrhy, instalace: - automatické zavlažovací systémy. Stavební práce. Výroba: - zahradní nábytek - dětské houpačky - pískoviště - altánky - pergoly.

Prodej, montáž a servis bazénů: - plastové bazény a nádrže - foliové bazény - kompletní dodávka-bazény na klíč - solární kolektory - bazénová chemie a příslušenství

Zahradnické práce, automatické závlahy, drcení, štěpkování. Zeminy, substráty, borka: - substráty - tříděné a netřídené zeminy - mulčovací kůru ( borka) - rašelina - okrasné kameny - písky.

Výroba a prodej zahradního nábytku, vybavení zahrad a interiérů: - židle - stoly, stolky - lavice - křesla - lehátka - truhly na potahy - slunečníky.

Výroba litinových výrobků, městského a parkového mobiliáře a zahradního nábytku.

Činnost: - realizace výsadeb veřejné zeleně, rekonstrukce zeleně historických parků i starých zahrad - realizace soukromých zahrad - údržba zeleně.

Specializovaná firma se zaměřením na stavby jezírek a okrasných zahrad. Navrhujeme a realizujeme kvalitně: - okrasná jezírka - koupací jezírka - jezírka pro chov ryb - vodopády - potůčky - kaskády - tůňky - zákoutí ze soliterních kamenů či barevných štěrků. Do zahradních jezírek je možné zakomponovat vodopády, kaskády, potoky, ...