Green4Life s.r.o.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Zahradnictví Malus - projektování, realizace a údržba zahrad.

Autorizovaný prodej, e-shop, servis: - zahradní technika zn. AL-KO - sekačky - vertikutátory, krovinořezy, drtiče - motorové pily - sněhové frézy - čerpadla, domácí vodárny - bazénová chemie, příslušenství.

Služby v oblasti kácení a ošetřování stromů, parkových a zahradních úprav pro Vás zajistí firma Vladimír Bodlák. Provádíme zdravotní i bezpečnostní řezy, kácení stromů, prořezy a kompletní ošetřování stromů. Dále se také zaměřujeme na truhlářské práce, výrobu altánů, pergol či teras. Naše firma sídlí na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice – ...

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, zahrad

E-shop: - nářadí - zahradnické potřeby - stavební chemie - kování - svářecí potřeby - pytle na odpad.

Služby: - zakádání, údržba zeleně - likvidace plevelů - chemické ošetření rostlin - ošetření stromů proti Klíněnce Jírovcové.

Služby: - svatební floristika - květinový servis - projektování, realizace a údržba zahrad - tématické a sezónní dekorace

Dodávka, montáž: - závlahové systémy zn. HUNTER. Výstavba, realizace: - koupací biotopy - okrasné biotopy.

Nabídka: - realizace zahrad - zemní práce - demoliční práce - pokládka kontejnerů. Prodej: - kvalitní tříděná zahradní zemina - okrasné kameny - vylouny, solitery - tvrdé palivové dřevo.

Návrhy, projekce, realizace, údržba: - zahrady - závlahy Údržba zeleně.

E-shop, internetový obchod - vybavení pro dům, byt, zahradu - doplňky do domácnosti - osvětlení - nářadí - grily - campingové vybavení - autodoplňky, autokosmetika - autorádia.

Zahradnictví: - tel.: 702 928 743 Květinářství: - tel.: 318 622 602 Čistírna peří: - tel.: 318 628 183

Výrobce zahradní a zemědělské techniky - držiče větví - příslušenství ke kultivátorům.

Návrh a realizace zahrad - zahadní pergoly, terasy - zahradní jezírka - gabiony - okrasné stromy, křoviny a květiny - okrasné kameny, sochy, valouny - revitalizace parků a zahrad - údržba zahrad. Prodej, pokládka - zámková dlažba - terasová dlažba - kamenná dlažba - schody, palisády.

Dodávka, montáž - automatické závlahové systémy - pravidelná údržba a servis.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Realizace a údržba okrasných zahrad a veřejné zeleně - zakládání trávníků - výsadba keřů, vzrostlých stromů, záhonů a skalek - realizace okrasných a koupacích jezírek - ošetřování památných stromů.

E-shop: - vybavení a příslušenství k bazénům - filtry - čerpadla - UV lampy - vysavače - bazénová chemie

Služby: - účetnictví - daně - mzdy Návrhy, projekce, realizace, údržba: - zahrady - zahrad. Tel: 607 524 915

Služby: - výškové práce - péče o zahradu - údržba zahrad

Služby: - návrh, realizace, údržba zahrad.

Společnost RH Pool se již od roku 1996 zabývá stavbou a rekonstrukcí bazénů. Za uplynulých 22 let jsme postavili stovky bazénů po celé České republice a odměnou nám jsou stovky spokojených zákazníků. Naše dlouholeté zkušenosti, odborné i praktické znalosti v oboru se staly základním kamenem k výrobě bazénových zastřešení české výroby v TOP ...

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...