Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Velkoobchod, e-shop: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahradnické potřeby - koupelnové doplňky.

Doprava, autodoprava: -nákladní mezinárodní -nákladní vnitrostátní. Práce, služby: -zemědělství - zahradnictví -rybníkářství -lesnictví -myslivost

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Zahradní centrum: - okrasné a ovocné dřeviny - substráty, mulčovací kůra - osiva květin a zeleniny, hnojiva - řezané květiny, sušená vazba - návrhy a realizace zahrad - kompletní péče o trávníky: - setí - hnojení - provzdušňování a konzultace - kácení a likvidace stromů včetně frézování pařezů.

Prodej: - bazény, bazénová chemie, příslušenství - sekačky, motorové pily, křovinořezy, závlaky, postřikovače.

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Květiny: - řezané - hrnkové - umělé - sadba.

Nabízíme strojové čištění podlah společenských, komerčních prostor a garáží, jak pravidelné, tak i generální. Provádíme úklid chodníků, sekaní trávy. Lokalita Praha a Středočeský kraj. Ceny jsou již od 3, 9 Kč/m2 dle způsobu znečištění a velikosti plochy.

Prodej: - zahradní technika, zahrádkářské potřeby.

Květinové studio Petronila Květinové studio: -vazba klasických i netradičních kytic -kompletní květinový svatební servis -doručování květin -aranžování suchých květin -hrnkové květiny -dárkové sklo, keramika, obrázky -balení dárků -bytové doplňky a dekorace

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Zahradní a krajinná architektura.

Prodej: -sloupy -nábytek -dekorace -předměty z litin -krby a kamna -starožitnosti -zahradní doplňky.