Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Výroba, prodej: - kuchyňské, zahradní a domácí potřeby z kovu a plastu.

Zahradnictví je na trhu od roku 1906. Během těchto let si získávalo klientelu, která je složená především z blízkého, ale i širšího okolí. Jsou to zákazníci všeho druhu, jak obyčejní lidé se zájmem o zahradničení, tak i profesionálové. Rozšiřováním našich služeb, které byly dříve omezené na zelinářství, květinářství a vazačství, se firma začala ...

Prodej a servis: - zahradní technika - komunální technika - golfová technika - zemědělská technika - příslušení - John Deere(LTR 180, X595, Gator) - Honda, Stiga, Vari - Briggs&Stratton. Pneuservis: - pneumatiky - Barum, Continental, Michelin, Semperit - litá kola. Rychloservis: - Mann - Bosal - ...

Certifikovaná realizační firma a prodejce značky Gardena. Navrhujeme, provádíme kompletní instalace systémů pro automatické zavlažování a sekání zahrad, zahradního osvětlení. Pomáháme při realizaci svépomocí a při montáži na klíč dáváme 5-let záruku.

Prodej, servis, revize: -motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Firma L.P.I. je dodavatelem automatického zavlažovacího systému RAIN BIRD.

Prodej, servis, revize: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Prodej, pěstování: - balkonové květiny - letničky, trvalky, zelenina - substráty, mulčovací kůra.

Velkoobchod: - řezané květiny - hrnkové květiny - sušené květiny - umělé květiny.

Nabízíme: - LAMINÁTOVÉ BAZÉNY: - celkem 30 typu - s tepelnou izolací - bez tepelné izolace - s integrovaným schodištim - tvary obdélník, ovál, kruh. - PŘÍSLUŠENSTVÍ: - filtrační zařízení.

Ozeleňování střech systémem Optigreen Odborné poradenství, konzultace. Montáž automatických závlahových systémů. Výstavba zahradních jezírek.

E-shop: - sazenice, řízky a prýty japonského topolu. Strojní sázení japonského topolu.

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Činnost: - zakládání staveb - spodní stavby - novostavby rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce staveb - technický i odborný dozor - údržba a úklid - drobná údržba domů - pravidelný úklid rodinných domů - údržba zahrad.

Nabízíme: - navrhování, realizace, údržba, rekonstrukce zahrady.

Nákup, prodej: - použitý nábytek - dekorační předměty - kamenina, dlažba.

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Zahradnictví. Prodej, donáška, rozvoz do domu: -květiny. Vázání: -věnce, květiny.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek interiérový-obývací, dětský, chodbový, domácí kancelář -kuchyně na míru -nábytek pro bary, salony, penziony, recepce, kanceláře, vč.kuchyňky ve skříni, rekreační zařízení, obchody, školy -nábytek zahradní a terasový -bytové doplňky -schodiště a obklady schodiště včetně ...

Zahradnické služby: - úpravy parků - školkařství - maloobchodní i velkoobchodní prodej rostlinného materiálu - výsadba a údržba zeleně - zakládání biokoridorů - pokládání travních koberců - čisté terénní úpravy - kácení stromů, frézování pařezů Zahradnictví a okrasná školka Malotice: tel.: 321 796 013

Prodej: - zemědělská technika - hnojiva