Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
-prodej zeminy, ornice, substrátu a hlíny -nákladní autodoprava, přeprava sypkých nákladů, paletovaného zboží, nadměrných nákladů -zemní práce -půjčování stavebních strojů

Stavební práce: -zednické práce -rekonstrukce domů, bytů -omítky, fasády, zateplení -demolice -montáž sádrokartonu -úpravy, realizace zahrad (návrhy, pergoly, jezírka, vodopády).

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Zahradní služby, zahrady na klíč, vše pro Vaší zahradu, realizace, úprava a údržba zahrad. Ploty, plůtky, pergoly, zídky, nájezdy, dlažby.

Prodej a servis: -zahradní technika.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - zahradnické centrum.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Zakládání a údržba zahrad: - rodinné domy - hospodářské objekty - volné plochy. Doma na zahradě: „Neudržovaná zahrada nevypadá o nic hůř než okolní příroda.“ PJ O Rourke něco v tom smyslu napsal v jedné ze svých knih. Ale my ne vždy žijeme obklopeni tím, co nazýváme třeba přírodou. Která je krásná, bezúdržbová, ale také všech a ...

Prodej: -zahrádkářské potřeby -postřiky -semena -nářadí -sadbu.

Autorizovaný prodej a servis Husqvarna. Prodáváme zahradní techniku, pily sekačky, křovinořezy, traktory, ridery, foukače, plotostřihy, sněhové frézy. Skladem jsou sekačky, vysavače listí a zahradní technika, traktory. Dále dodáváme kultivátory, vertikutátory. Na naší prodejně najdete také široký sortimet příslušenství Husqvarna - oleje, ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Služby: -pěstování vlhkomilných rostlin k jejich následnému zapěstování do kokosových rohoží či válců -přímý dovozce kokosových materiálů a výrobků -parkové úpravy -péče o zeleň -pořez, kácení stromů.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

Velkoobchod, maloobchod: - květiny, - semena, - hnojiva, - netkané textilie, - keramika, - proutí, - substráty, - postřiky, - zahradnické potřeby.

Servis: -motorové pily -zemědělská technika TERRA, VARI.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - umělé i živé květiny. Realizace, údržba: - zahrady, parky.

Zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod: - okrasné keře - okrasné a ovocné stromy.

Nákup a prodej zahradního a kempingového nábytku, potřeb pro sport a volný čas.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - kompletní údržba zahrad - kontejnerová doprava - pronájem kontejnerů na písky, sutě a štěrky