Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Služby: -prodej, servis profesionálního nářadí a zahradní techniky (NAREX, MAKITA, METABO, DOLMAR, PROTOOL, FESTOOL, HUSQARNA), -prodej čerpadel, -komletní sortiment nářadí a příslušenství. ICQ 309091801

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Služby: -papírnictví. Další prodejny: KVĚTINY Náměstí T. G. Masaryka 34 264 01 Sedlčany tel.:318821681;721659179. HUDEBNINY Kňovická 341 264 01 Sedlčany tel:318822774 fax:318821893 email:phn@sambaservis.cz

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Široká nabídka bazénů: - betonové vyvložkované fólií - beton.s keramickým obklad. - plastové - foliové s proměnlivým dnem - s ocelovou konstrukcí a folií - sklolaminátové Bazénové příslušenství. Zastřešení.

Prodej: -sadba květin, zeleniny -široký sortiment -zelí na krouhání -cibule na uskladnění.

Služby: -vypěstování a dodání trávníku v rolích -odborná pokládka -instalace automatických závlahových systémů. Prodej: -osiva -hnojivo -zahradnické nářadí.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Prodej: -osiva, sadba -hnojiva -přípravky na ochranu rostlin -nářadí -krmiva, krmné směsi -obiloviny -minerální a vitaminózní krmní přísady -chovatelské potřeby -netkané textilie -brambory na uskladnění.

V naší prodejně si můžete osahat všechny druhy materiálů na výstavních bazénech a na místě se seznámit s výstavbou bazénu od výkopu po spuštění bazénu. Technologie, zastřešení, whirlpooly a sauny od základního po nadstandardní provedení.

Prodej: -květiny -dárkové kytice -květináče -hnojiva -semena.

Prodej - keramické květináče a obaly Prodej - dárkové předměty - - květinářstvíprodej - řezané, hrnkové, sušené květiny - dekorace ze sušených květin Prodej - keramické květináče a obaly

Květinářství Květinové výzdoby Realizace - zahrady

Internetový obchod - zahradní technika Internetový obchod - zahradní technika

Výroba - montované skleníky Kovoobrábění

Návrhy a realizace - zahrady přírodní, ekologické, jedlé a permakulturní úpravy - veřejná zeleňobnova starých zahrad

Manipulace s kontejnery - odvoz sutě Autodoprava - nákladní Prodej - písek - štěrk - sypký stavební materiál (kačírek, recyklát, písek, štěrk) Prodej - palivové dřevo Úklidy a odvoz sněhu Prodej - sypký stavební materiál Inženýrská činnost Demolice Zemní práce pomocí stroje MINIBAGR NEUSON, LOCUST - ...

Zemní práce minibagr TAKEUCHI TBO - 15 Údržba zeleně

Prodej - brambory Výroba - menší ocelové konstrukce Kovovýroba Prodej - med Opravy - zahradní mechanizace Zemědělská činnost Opravy - čerpadla pro traktory ZETOR

Velkoobchod a prodej - květiny řezané i hrnkové, interiérové, balkónové - doplňky - možnost objednání květin na akce smuteční hostiny