Green4Life s.r.o.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
DIKÉ ZAHRADY s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Prodej: -bazény -příslušenství, chemie, technologie -počítače -počítačové komponenty -instalace PC, softwaru -tiskárny, cartridge -broušení řetězů na pily.

Údržba, úprava, realizace: -zeleň, okrasné zahrady -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch -sanační a podobné práce.

Zahradní centrum. Prodej: -široký sortiment okrasných dřevin -jehličnany -ovocné stromky -květiny -trvalky -skalničky -letničky -okrasné trávy -pokojové květiny -substráty, mulčovací kůry -hnojiva -pesticidy. Výroba: -příležitostní slavnostní, smuteční vazba z živých i sušených květin -dekorace interiérů -vlastní výroba dřevin.

Služby: -sadovnické úpravy -krajinářské úpravy -údržba zeleně -automatické závlahové systémy hřišť, zahrad a parků -pěstování-sportovní trávníky -zakládání-zahrady a nová zeleň -projekce-fotbalová hřiště, zahrady a zeleň -výstavba-fotbalová hřiště -přesné rovnání, systém LASER GRADER sportovní plochy -zpracování půdy speciálním ...

Tesařství Malý se zabývá podlahářstvím, tesařstvím, pokrývačstvím a truhlářstvím. Podlahy zajistní interiérové i exteriérové, v rámci tesařství se postará o střešní trámy, altány a přístřešky a v oblasti truhlářství dokáže vyrobit například zahradní nábytek, postele a stolky.

Garden Centrum. Zahradní architektura: -projektování a zakládání zahrady, terasy, balkony, atria -realizace - malé vodní plochy -údržba - veřejné a firemních plochy. Prodej: -okrasné dřeviny, trvalky, kůra, říční oblázky. Výzdoba: -interiéry.

Zahradnictví, prodej: -sadba zeleniny a ovoce -ovocné stromky -skalničky -osázené nádoby -okrasné dřeviny.

Výroba, prodej, montáž: Bazény: -všech tvarů např.osmička, ledvinka -přivezme na místo určení Dodáváme příslušenství k bazénům: -osvětlení -vysavače -solární plachty -podvodní hudba -bazénovou dlažbu–uměly pískovec. Zastřešení: -individuální řešení -disponují ochrannou vrstvou proti UV záření. Výhody: -prodloužení koupací sezony ...

Originální a designové kytice, doplňky, aranžmá.

Květinářství. Maloobchod, prodej:: -řezané, hrnkové květiny.

Prodej, bazar - zemědělská technika - zahradní technika - stavební technika - komunální technika. E-shop - lovecké potřeby.

Výroba: -pojezdová kola a kladky -lanové očnice. Zakázková výroba: -oceloplechové komponenty obráběcích strojů. Práce: -CNC ohraňovací lisy -tabulové nůžky, ohýbačky, stáčečky -výstředníkové lisy od 100 do 2500 kN, frézky, soustruhy, vrtačky, brusky.

Výroba, práce: -třískové obrábění, frézování, soustružení, broušení, vrtání -zakázková výroba lisovací nástroje pro výstředníkové lisy a zajišťuje ostření nářadí a nástrojů -šroubové kotvy pro upevnění sušáků prádla, slunečníků a různých\ úvazů.

Prodej: -průmyslové zboží. Práce: -povrchová úprava s odmaštěním a fosfatizací Výroba: -drobné zahradní nářadí -síta pro domácnost a průmysl -domácí mlýnky na obilí.

Projekce a realizace zahrad Údržba zahrad

Zahradnické služby: -realizace zahrad -péče o zeleň -arboristické práce -instalace závlahového systému

Naše firma se zabývá zahradní činností. Provádíme kompletní návrhy a realizace zahrad. S našimi zákazníky vytvoříme návrh zahrady, realizace zahrad. Činností se zabýváme od roku 2008 a stále získáváme nové informace o nejnovějších trendech na konferencích, školeních i seminářích. Provádíme návrhy zahrad, zajištění realizace na klíč a údržbu ...

Prodejem širokého sortimentu zboží z oblasti elektrospotřebičů, drogerie, železářství, domácích potřeb a potřeb pro dům a zahradu se již dlouhá léta zabývá společnost ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. Zakoupit u nás můžete pračky, sušičky, kávovary, nářadí, zahradní techniku, kuchyňské doplňky, drogerii či železářské zboží. Navštívit nás můžete v ...

Rizikové kácení stromů, arboristika, hodnocení stromů pro oblast Třebíč, Znojmo, Vysočina, či Velké Meziříčí zajistí firma ArboKohout, Robert Kohout, se sídlem v Třebíči. Naší specializací je profesionální péče o stromy a vzrostlou zeleň a působíme v rámci celé České republiky.

Eshop, maloobchod: - venkovní grily - krbové nářadí - proutěné zboží.

Výroba, prodej: - bazény - jímky - septiky - čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty - pískové filtry - nadzemní nádrže - jímky na dešťovou vodu.

Konstrukce jednoúčelových strojů, ocelových konstrukcí a výroba šnekových štěpkovačů.

Tesař nábytek Nabízíme truhlářské výrobky pro vybavení interiérů i exteriérů. Výroba nábytku na zakázku: - okna - lavice - kuchyně - stoly - postele - zahradní nábytek