Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Sečení a mulčování travnatých ploch.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.

Návrhy a realizace japonských a okrasných zahrad. Prodej: - substrát určený pro pěstování bonsají - ekologické hnojivo - korejské misky - bonsaje.

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Výroba a prodej vířivek a plaveckých bazénů swim spa. Firma Hydropool spas s.r.o. ze Zlína Vám zajistí koupi vířivky či swim spa dle Vašich požadavků a představ. Prodej, instalace, profesionální poradenství a konzultace. Individuální přístup a záruční a pozáruční servis našich odborných pracovníků.

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Zahradní služby: -projektování a realizace zahrady -terénní úpravy -zakládání trávníků -úprava a údržba skalek -řezání, tvarování stromů a keřů -celoroční údržba zahrady, travnatých ploch, bonsají, rostlin -návrhy a realizace automatických závlahových systémů. Prodej: -dřevní štěpka -bonsajového materiálu a nářadí.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Veškeré zahradní práce: - sekání trávy, čištění pozemků - rizikové kácení, ořez ovocných stromů Návrhy zahrad a jejich realizace. Drobné stavební práce.

Servis, opravy, prodej, půjčovna: - zahradní a lesní techniky. Pronájem: - stavební nářadí.

Extrémní zahrady poskytují služby Kompletní zahradnické práce: - obnova, renovace a údržba starých a dlouhodobě neudržovaných zahrad a pozemků - rizikové kácení - kácení v rámci sadů a zahrad RD - úprava živých plotu a solitérů - hodinový zahradník - mulčování - sečení ruční sekačkou, křovinořezem - čištění pozemku od ...

Služby: - ubytování - apartmánový dům ve Slavičíně. Zahrádkářské a chovatelské potřeby: - Horní náměstí 109 tel.: 603212510. Eshop, internetový obchod s čajem a kávou

Výroba, prodej a servis: - zahradní a zemědělská technika: - travní technika - skleníky. Prodej zahradní techniky výrobců AL-KO, SOLO, MTD, HONDA, DAKR, KARSIT, DWT.

Čerpací technika. Studny. Úprava vody. Automatické závlahy.

Zahradní služby Zlín. Návrhy, realizace, údržba zahrad, veřejné zeleně Výkopové práce a modelace terénu Závlahové systémy Výsadba, údržba zeleně, travních koberců.

Projektování a realizace zahrad: -zakládání a údržba trávníků -kácení stromů -prodej zahrádkářského materiálu.

Komplexní služby v dodávce interiérového a exteriérového osvětlení. - návrhy světelných řešení interiérů, realizace osvětlení na klíč - židle (jídelní, barové, konferenční, kancelářské, dětské) - stoly (dřevo, sklo, kov a jejich kombinace) - zahradní nábytek (teak, hliník, nerez, umělý ratan a jiné) - zátěžový nábytek (stoly, ...

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...

Poradenství při zakládání a údržbě zahrad - funkční zahrada (jedlá) zakládání bylinkových záhonů ocenování dřevin

Dřevorubecké práce: - rizikové kácení - výškové práce - odstraňování pařezů - kácení stromů - ořez stromů - bezpečnostní vazby stromů - stromolezci - čištění studní