Skládací židle, lavice, stoly, křesla, lehátka, houpačky, dětský nábytek nebo celé zahradní sety spadají do zahradního nábytku, který je nezbytný pro plnohodnotný provoz vaší zahrady. Vybírejte z materiálů, jako je teak, bambus, plast, kov, ratan a další.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost Fine&Case s.r.o. provozuje internetový obchod, kde nabízí k prodeji: - nábytek - zahradní nábytek - obaly, pouzdra a další příslušenství k mobilním telefonům

Maloobchod, prodej: -palubky -hoblovaný polotovar: -lišty, hranoly, plotovky -OSB, překližka -plovoucí podlahy -parapety vnitřní -prahy -stolařské materiály -lepidla, tmely -zahradní nábytek -vnitřní dveře -barvy, laky -spárovky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahradní kovový nábytek -doplňky. Zpracování, výroba, ohýbání: -skleněné dekorace, skleněné obrazy, stylové desky, desek, deska-fusingu a ohýbání skla, sklo, skel. Fusingová pec 230 x 130 cm, do výšky 40 cm. Prodej skleněných dekorací. Léto 2007. Ubytování, chalupa: -27 lůžek-v 7 ...

Výroba - vchodové a interiérové dveře - vestavné skříně - kuchyně - obložení schodů a palubkové obložení - ložnice - zahradní nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce Chata Lenka umožňuje: - celoroční ubytování - kapacita 18-20 lůžek - gril - pískoviště - hřiště Ostružná č.7, 78825 Ostrožná

LEROB MORAVA s.r.o. provozuje internetový obchod Dominoshop.cz, kde prodává: - Montessori pomůcky a hračky - hračky - dřevěné, kreativní, vozidla, odrážedla - dětský nábytek - potřeby k péči o dítě - zahradní nábytek aj.

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

E-shop: - kapsle Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - zahradní nábytek - bazény - skládací postele - dům a zahrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Prodej luxusního nábytku pro obývací pokoje.

Home-nábytek E-shop - stylový nábytek - obývací poje - dětský nábytek - jídelny - ložnice - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - kancelářský nábytek. Sklad - Horní Nová Ves 236, Lázně Bělohrad 507 81

Řemeslo: -truhlář. Zakázková truhlářská výroba: -dřevěná okna -dveře z masivu -dřevěná schodiště a zábradlí -nábytek z masivu -pergoly a altány pro exteriéry -dveře vňitřní, vchodové -šatní skříně -kuchyňské linky -špaletová okna -zdvojená okna -rekonstrukce památek -bytové doplňky -obchodní zastoupení VLTAVÍN, ...

Zahradní, dekorační a užitkové výrobky z vymývaného betonu: - zahradní sedací soupravy - dekorační nádoby na zeleň - zahradní krby - zahradní grily. Velkoobchod, maloobchod - věci do domu i do zahrady: - zahradní krby, grily, příslušenství - grilovací motory - grilovací jehly - rošty a jiné. Zahradní užitková a ozdobná ...

Truhlářství, výroba: - okna, dveře - nábytek - stoly, skříně, postele - schodiště - zahradní mobiliář - stavebně truhlářská výroba.

Stolárna. Výroba: - nábytek z masivu - schodiště, zábradlí - dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly, přístřešky - zahradní domky, dětská hřiště - ploty, treláže - fasádní obklady.

Bc. Jan Boček je truhlářská společnost, která provozuje eshop. Na internetový obchod dává do nabídky své vlastnoručně vyráběné zboží ze dřeva. Např. bedýnky, houpačky, kryty na studny, dřevníky či zahradní nábytek.

Internetový obchod, e-shop: - elektrické ruční nářadí - elektrocentály - zahradní technika, nábytek - elektrokola - trezory.

ACER WOODWAY s.r.o. je společnost zajišťující: - truhlářskou výrobu, truhlářství, dýhování, lisování umakartů. -truhlářské výrobky -dodání interiérů. Exteriéry: -venkovní nábytek -dětská hřiště, pergoly -terasy a obklady fasád.

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

KROSIT s.r.o. zajišťuje prodej: - kuchyně - nábytek - postele - matrace - obývací stěny - ložnice - dětský nábytek - předsíňové stěny - botníky - zahradní nábytek. Internetový dům VYBERSITO.CZ - sortiment nábytku, postelí, matrací, obývacích stěn, ložnic, dětského nábytku, kuchyní, předsíňových stěn, botníku, zahradního ...

Společnost Urbania, s.r.o. navrhuje, vyrábí a prodává mobiliář vhodný nejen pro obce a města. V našem širokém sortimentu naleznete lavičky, koše, stoly, venkovní pítka, květináče, přístřešky, informační tabule nebo cyklostojany. Dále se také zaměřujeme na dodávku a montáž dopravního značení. Naše výrobky jsou určeny do prostor s vysokými nároky na ...

Prodej: - nábytek pro dům a zahradu: - kuchyně - obývací stěny - křesla - jídelní židle - stoly - nábytek z masivu - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Truhlářství, výroba: - dřevěné postele - šatní skříně - komody - židle - stoly - rohové lavice - zahradní nábytek

Specializujeme se na výrobu dřevěných teras, pergol, altánů, ale i zahradního nábytku. Zabýváme se pokládkou teras z evropských i exotických dřevin. Pracujeme s dřevinami prvotřídní kvality a jakosti od prověřených dodavatelů s garancí 100% pravosti původu. Nejčastěji vyrábíme terasy ze sibiřského modřínu, který poskytuje ideální poměr cena/výkon. ...

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.