Skládací židle, lavice, stoly, křesla, lehátka, houpačky, dětský nábytek nebo celé zahradní sety spadají do zahradního nábytku, který je nezbytný pro plnohodnotný provoz vaší zahrady. Vybírejte z materiálů, jako je teak, bambus, plast, kov, ratan a další.

Prodej, internetový obchod, eshop: - kancelářský nábytek - židle, stoly, skříně: - ekonomická kategorie - manažerský a ředitelský nábytek - kavárenský a restaurační nábytek - sedací nábytek pro sportovní haly a stadiony - křesla a židle do divadla a kina - školní lavice a židličky - lavice do zdravotnictví, ordinací - ...

Zahradní nábytek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahradního nábytku -dřevěný nábytek -umělý ratan -masivní borovice -kovový a gastro nábytek -židle, křesla -zahradní program.

Designerské návrhy a zakázková výroba mobiliáře do parků, městských exteriérů a čekáren nádražní. Art Galerie Zlín, internetová galerie. www.artgaleriezlin.eu V Pensionu U řeky v Karlovicích /v Jeseníkách/ provozuji Art Galerii Pension. Dvouměsíční prodejní výstavy uměleckých děl. http://www.artgalerie-karlovice.wz.cz

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Truhlářství, výroba: - přístřešky - zahradní nábytek - truhlíky - ploty

Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: - zahradní Italský nábytek - GRAND SOLEIL - italské hračky - lyžařská výstroj SALOMON - italské sportovní oděvy BRUGI, AST - sportovní obuv SALOMON. Zajištění ubytování: - italské Dolomity, Sardinie, Bibione.

Dodávky, montáže, stavby, stavba dětského a městského mobiliáře, dětských hřišť. Dětský a městský mobiliář - interiérová dětská hřiště a herní centra: - herní prvky i lanové - skluzavky - horolezecké stěny a věže - kolotoče - průlezky - hračky na pružině - lavičky a stoly - povrchy pro dětská hřiště: - speciální tvarované a ...

Výroba, prodej: - vozidla s elektrickým pohonem -elektromobil pro převoz osob, elektrobus - užitkové elektromobily - elektrovozidla - elektroskútry - městský mobiliář.

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Truhlářská výroba, truhlářství, stolařství: - interiéry na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně - prolézačky na dětská hřiště - dřevěná zahradní polohovací lehátka - výroba z masivu, obklady schodišť - restaurování nábytku.

Výroba, prodej: -košíkářské výrobky: -proutěný a ratanový zahradní nábytek -bytové doplňky -dekorační předměty - sezónní, velikonoční, vánoční dekorace -prádelní koše - rohové, hranaté, oválné, kulaté koše na prádlo -kazety na šití -ošatky na kynutí těsta -pultové koše na pečivo a pekařské ošatky z pedigu. Dovoz, import. ...

Pergoly - zahradní domky - dřevěná pískoviště Výroba - zahradní nábytek Výroba - sauny - infrakabiny

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní potřeby pro různé sporty: -pro lyžaře -bruslení -cyklistika - kola, koloběžky -vše pro dovolenou, rybaření, potápění -nábytek - zahradní, campingový -hračky.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

prodej: -nábytek: -bytový -zahradní.

Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Dřevo a zahrada. Dřevovýroba. Výroba, prodej, maloobchod: - srubové a zahradní domky, chatky - sruby, pergoly, altány - zahradní a bytové doplňky - materiál pro kutily a hobby - houpačky, palisády - užitná a umělecká keramika - výsadbový materiál - dřevěná dlažba a ohrazení záhonů - zahradní a bytový nábytek - dřevěné ...

Dřevovýroba, maloobchod, prodej: -vše pro dům a zahradu: -srubové a zahradní domky, chaty -altány, pergoly, sruby -houpačky, palisády -zahradní a bytový nábytek, doplňky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba z lamina: - kuchyně, kuchyňské linky, stoly - vestavné skříně, skříňový program Delta, Delta plus - předsíňové stěny - kancelářský nábytek - dětské a studentské pokoje - regálový program - komody - konferenční stolky - obývací stěny - bytové doplňky - vybavení prodejen, škol, školek, ...

Stavební bazar. Stavebniny. Nákup, příjem do komise, bazar: -použitý i nový stavební materiál -stavební mechanismy. Prodej: -dveře, okna -garážová vrata -palubky -vany, radiátory -stavební řezivo -zahradní nábytek.

Zakázková vyroba: - pergoly, altány - garážová stání - srubové chaty - zahradní domky - střechy a ploty - zahradní nábytek - dětská hřiště - tesařské práce - domky na nářadí Pilařská výroba: -prodej řeziva.

Stolařství, truhlářství. - zakázková dřevovýroba z masivního dřeva - zahradní nábytek, ploty, brány, altány, pergoly. Prodej: - nátěrové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.