Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej, maloobchod: - vybavení pro zahradu -zahrádkářeské potřeby - aranžérské potřeby, květiny

Realizujeme zahradní jezírka na klíč. Pokládáme fólie pro zahradní jezírka a instalujeme jezírkové filtrace. Provozujeme internetový obchod, který nabízí filtrace a čerpadla Oase, kaučukové fólie Firestone a vodní rostliny.

Zahradnické služby. Zahradnictví. Pěstování, prodej: - zelenina - okrasné keře, túje - jehličnany, jehličiny - květiny - hrnkové, řezané, květinářství - dekorační předměty, ozdoby. Služby: - smuteční a slavnostní květinová vazba - výroba květinové sadby. Sídlo firmy: - Jistebník 399.

Maloobchodní prodej domácích potřeb a potřeb do zahrady.Též e-shop v tomto sortimentu

Maloobchod: - prodej zdravotní obuvi, punčoch a ponožek.

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Maloprodej zahrádkářské, chovatelské a hospodářské potřeby: Další maloprodejny: -Prostějov, Kostelecká 23 -Vyškov, Purkyňova 2.

Služby: - znalosti v oboru pěstování rostlin pod umělým osvětlením - široký sortiment potřeb pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - půjčování pomůcek (luxmetr na měření intenzity světla - kvalita výbojek či stínidla, děrovací kleště na PE-hadici, profesionální tacker aj.) - návrh projektů, konzultace a poradenskou činnost.

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.

Firma Bří Janderové (Bratři Janderové) se zabývá výrobou a prodejem umělých květin, slaměných kruhů (slaměné podklady na kytice a kříže) a svíček (hřbitovní a sezonní program). Firma je distributorem látkových umělých květin (umělé květiny vazbové a umělé květiny stonkové), dekorací, polystyrénových kruhů a aranžérských potřeb jako jsou dráty, ...

E-shop, internetový obchod: - zahradní technika - nářadí - železářské zboží.

Maloobchod, prodej: -květiny -zahradnické potřeby.

Nákup, prodej: - použitý nábytek - dekorační předměty - kamenina, dlažba.

Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - květiny - dárkové zboží.

Služby: -prodej malé zahradní a lesní techniky -příslušenství, zahradnické a lesnické nářadí.

Vyhledávání: -skryté kovové předměty. Výroba: -trpaslíci.

Maloobchod, prodej: - květiny - zelinářské potřeby - zahradnické potřeby.

Zahradnické práce, automatické závlahy, drcení, štěpkování. Zeminy, substráty, borka: - substráty - tříděné a netřídené zeminy - mulčovací kůru ( borka) - rašelina - okrasné kameny - písky.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Prodej: -vinařské a zahrádkářské potřeby.

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Nákup, prodej: - hospodářské potřeby, - chovatelské potřeby, - drogerie, - dekorační předměty.

Zahradnictví, prodej: - zahradní domky, chaty - nářadí - jezírka

Prodej, maloobchod, servis, opravy: -zahrádkářské potřeby: -květináče, truhlíky -chemické přípravky, hnojiva, substráty -zahradní technika: -systémy MOUNTFIELD -malá technika i zemědělská VARI, HONDA (sekačky, křovinořezy, pily, travní traktory) -zahradní bazény, včetně příslušenství. Prodej: -elektrické ruční ...

Velkoobchod, prodej: -průmyslové zboží -kuchyňské zboží -domácí potřeby -zahradní nářadí ruční