KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Práce: - revize elektroinstalací - montáž elektronických zabezpečovacích systémů, kamer.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - ozvučovací, multimediální a světelná technika

NEXT BRNO, s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod, prodej: -bezpečnostní dveře NEXT -pevné, nůžkové, rolovací mříže -předokenní rolety -garážová vrata -bezpečnostní, solární, reflexní fólie na sklo -elektronické zabezpečovací systémy -bezpečnostní vložky EVVA -videotelefony -trezory.

Velkoobchod, maloobchod: Svítidla: - svítidla pro byt, dům, zahradu, kanceláře, obchody, hotely, sportovní a průmyslové objekty. Světelné studio: - poradenství, světelné projekty a návrhy, služby světelného architekta, montáž.

TESPO engineering, s.r.o. jako inženýringová firma, působící v oblasti pohonářské techniky a v dodávkách menších technologických celků pro elektrárny a teplárny. Nabídka: - studie a projekty spojené s rekonstrukcí původních, již nevyhovujících pohonů či menších technologických celků v energetice i jiných odvětví průmyslu - studie a návrhy ...

Daniel Král provozuje eshop s mobilními telefony, tablety, Mac, také nabízí Smart watch apod.

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

Firma SICURIT CS, spol. s r.o. Brno poskytuje komplexní řešení pro elektronické zabezpečovací systémy EZS, uzavřené kamerové systémy CCTV, elektronické protipožární systémy. Zaměřuje se na zabezpečovací a bezpečnostní systémy, kontrola objektů, zabezpečení pozemků a vnějších prostor. Velkoobchod, distribuce, eshop, prodej, ...

Komplexní řešení EZS, CCTV, EPS systémů. Velkoobchod, distribuce, prodej, montáž: -elektronická zabezpečovací signalizace -zabezpečovací ústředny -čidla -sirény -zařízení s radiovým přenosem -kódové klávesnice a zámky, zámek -telefonní a radiové komunikátory -prostředky pro vnější zabezpečení -zdroje ...

Fabrexi s.r.o. se specializuje na automatizaci technologických procesů, řídící systémy, elektrické pohony a strojové vidění.

Mechatrex, s.r.o. se specializuje na hardware, software, startup pro vývoj IoT zařízení a s tím související činnosti.

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

ADI je obchodní značkou Honeywell, spol. s r.o. - Security Products o.z. (dříve ADI-OLYMPO). Specializovaný velkoobchod, prodej, technická podpora, dodávky do 24 hodin, servis, školení. Komplexní bezpečnostní a zabezpečovací systémy. EZS - el.zabezpečovací signalizace -poplachové ústředny -detektory(PIR, duální, otřesové, ...

Honeywell může nabídnout svým zákazíkům služby v těchto oblastech: - letecká technika a služby - technologie řízení pro domov, budovy a průmysl - automobilový průmysl - výroba elektrické energie.

E - obchod, s.r.o. provozuje internetové knihkupectví vč.prodeje DVD, CD a dalších.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob: -domácí telefony a videotelefony -elektromechanické zámky ABLOY -GSM aplikace -LAN počítačové sítě -elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) -kamerové systémy (CCTV) - analogové, digitální, IP technologie -požární systémy (EPS) - konvenční nebo adresné.

KLIMAKOM, spol.s r.o. zajišťuje prodej vzduchotechnického zařízení: -vzduchotechnika -klimatizace -projekty -realizace.

Vytoz - EKO, s.r.o. se specializuje na výrobu, prodej a vývoj ventilačních turbín. Provádí také instalace automatických závlahových systémů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis elektrických zařízení. Vyrábí rozvaděče nízkého a vysokého napětí.

ELDIS, s.r.o. prodává na svém e-shopu: -LED žárovky -reflektory, pásky, bodové osvětlení na bázi LED -PC komponenty -monitory -multimediální zařízení -tiskárny -spotřební materiál -síťová zařízení -software -družicová navigace. Servis PC a příslušenství: -upgrade počítačů -výměna komponent -zvýšení výkonu -odhlučnění ...

Michal Němec je firma opravující výpočetní techniku, prodává zařízení pro zabezpečení domácnosti, poskytuje kamerové systémy a technologii k ovládání Vašich spotřebičů.

Zabýváme se elektroinstalací. Zabezpečíme vám služby jak v oblasti silnoproudu tak v oblasti slaboproudu pro vaše kanceláře, nebytové prostory i vaše domy. Umíme zařídit kamerové systémy, domácí telefony, zabezpečovací zařízení, včetně poplachových sirén. Zjistíme vám osvětlení v jakémkoliv objektu. Vše po dohodě s vámi.

Vejvalka, s.r.o. se specializuje na: - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

BKE a.s. zajišťuje výrobu, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení -napájecí systémy, zdroje -spínané napájecí zdroje -DC napájení -invertory -fotovoltaika, invertory pro fotovoltaiku -záložní napájení.