KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba: - rozvaděče nízkého napětí (NN) - zařízení pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže - elektroinstalace elektrikářské práce. Prodej: - elektromateriál.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - televizory - videorekordéry - videokamery - domácí kina - DVD - pračky - fotoaparáty.

Výroba: -komponenty pro domácí spotřebiče.

Internetový obchod a kamenná prodejna v Pardubicích s kuchyňskými spotřebiči. Prodej klasických i vestavných sporáků, chladniček, mrazniček, myčky, pračky, kávovary.

Společnost Elektro ZR s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalace bytových i průmyslových objektů, mezi činnosti společnosti se také řadí zabezpečovací systémy a hromosvody.

Člen skupiny Euronics. Prodej, maloobchod - elektronika: - mobilní telefony, mobily - výpočetní technika, tiskárny - televize, TV - rádia - fotoaparáty.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - nové mobilní telefony.

Připojení internetu, internetové připojení. Servis výpočetní techniky.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Vernie s.r.o. provozuje velkoobchod, dováží technické produkty, větrací jednotky, komponenty pro vzduchotechniku.

Výroba: - vzduchotechnika pro energetiku, teplárny, zinkovny - kruhové, hranaté potrubí, rovné potrubí, odbočky, kolena, kužely, přechody, uzavírací klapy, kompenzátory - tlakové nádoby - tlakové nádrže - výroba, opravy kontejnerů ACTS, ISO - tlumiče hluku - ocelové konstrukce - vibrační třídiče - bezpečnostní předávací ...

Velkoobchod, prodej, e-shop, internetový obchod s mobilními telefony pro seniory: - příslušenství k mobilním telefonům - nabíječky mobilních telefonů - baterie - pouzdra kožené a z PVC - barevné PVC pouzdra - handsfree sady - kryty pro mobilní telefony.

Nabídka komponentů pro chlazení, klimatizace a autoklimatizace. Poskytování kompletních služeb v oblasti autoklimatizací-prodej, montáž, instalace.

PROMTINVEST spol. s r. o. je distributor výrobků značky FABER, FULGOR. Specializuje se na kuchyňské odsavače par (digestoře), varné desky a trouby.

Činnost: - potrubní systémy a rozvody - instalatérské práce a rozvody - elektroinstalační služby - slaboproudé a datové instalace a rozvody - technologie a rozvody stlačeného vzduchu - technologie a rozvody vzduchotechniky - odsávání výfukových zplodin - filtrace a filtrační jednotky - prodej a instalace ...

Vývoj, výroba: - elektroniky podle požadavků zákazníka. Návrhy zařízení podle Vaší specifikace. Výroba prototypu.

Elektromont servis Brno, spol. s r.o. zajišťuje dodávky, montáž a servis elektrických zařízení pro průmysl, energetiku a stavebnictví.

Prodej: -velkoformátové tiskárny Hewlett Packard, HP** -kancelářské tiskárny HP** -spotřební materiál: -tonery do laserových tiskáren a kopírek -inkoustové cartridge -papíry do kopírek, kancelářských tiskáren i LFP* -netradiční materiál (plátno, hedvábí). - počítače, noteboky, servery - velkoformátový tisk - servis, HP ...

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - fotoaparáty - fotografické potřeby. Služby: - zpracování fotografií - fotokopírování. Servis, oprava: - spotřební elektronika. Montáž: - televizní a satelitní antény s dodáním materiálu.

TIVIS s.r.o. je autorizovaný prodejce, e-shop: -spotřební elektronika SONY (audio, video, TV, SAT, HIFI soupravy). Prodej, splátkový prodej, záruční i pozáruční servis, oprava: -PANASONIC, GRUNDIG, PHILIPS, AIWA, KENWOOD, TESLA. Internetový obchod s elektronikou a domácími spotřebiči: -audio, video, foto (PANASONIC, TECHNICS, SONY, ...

Eshop, e-shop, maloobchod, zásilkový prodej: -výpočetní technika: -notebooky, počítače, počítačové sestavy -komponenty -mobilní telefony -spotřební elektronika: -televize -audio-video -domácí spotřebiče -hry, hračky.

REMO ELEKTRO BRNO s.r.o. provádí montáž, opravu, revize: - vyhrazená elektrická zařízení v prostorech třídy A, B - bez omezení napětí - společné TV antény, analogový i digitální přenos - hromosvody Společnost vyrábí rozvaděče nízkého napětí a projektuje elektrická zařízení, také poskytuje poradenské služby v energetice.

V oblasti zabezpečení kulturních akcí se naše firma pohybuje již řadu let. Technicky zajistíme vše od malých akcí, maturitních plesů až po velké městské slavnosti nebo firemní eventy. V oblasti projekce zajistíme vše od malých projekčních ploch až po velkoplošné projekce, včetně kvalifikované obsluhy. Provádíme kompletní dodávky, ...

Tensio Technology, s.r.o. zajišťuje řešení na míru pro : - hasiče - armádu - průmysl - potápěče - medicínu - střelce

AISECO s.r.o. provádí dodávky, montáž, servis: - klimatizace a chlazení - vzduchotechnika a ventilace budov - solární systémy, tepelná čerpadla Komplexní služby od poradenství, projekční činnosti, dodávek a montáže až po záruční a pozáruční servis.