KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Maloobchod, prodej: - elektro - domácí elektrospotřebiče, spotřební elektronika - televizory, videokamery - hifi-věže, bezdrátové telefony - audio, video - mobilní telefony - pračky, sporáky, chladničky, ledničky - mikrovlnné trouby, vysavače - holící strojky.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazničky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Distribuce, prodej - kabelové soubory - koncovky - kabelové spojky - připojovací systémy - izolační trubice.

Prodej doplňků pro dům, byt i zahradu

Výroba - uhlíkové filtry do automobilů - uhlíkové filtry do zemědělských strojů Prodej uhlíkových filtrů do traktorů a os. automobilů. Prodej filtrů do elektro spotřebičů.

Prodej, e-shop - digitální fotoaparáty OLYMPUS, PANASONIC, NICON, CANON - vodotěsné fotoaparáty - objektivy - stativy

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: - spotřební materiály pro inkoustové, velkoformátové a laserové tiskárny Výkup - cartridge, tonery.

Flexidoc s.r.o. je prodejcem a autorizovaným servisem tiskáren Konica Minolta zajišťující také pronájem a tisková řešení pro optimalizaci nákladů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektrické spotřebiče(elektrospotřebiče) -automatické pračky -mrazničky -chladničky -kombinace myčky nádobí -mikrovlné trouby -elektronika video -mobilní telefony -vestavby. Služby: -prodej na splátky -montáže antén, satelitů -opravy elektroniky.

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -zabezpečovací zařízení pro průmyslové a domácí objekty -elektroinstalace -domácí a pobočkové telefonní ústředny -kabeláže počítačových sítí -společné televizní antény. -komplexní elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkého napětí. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

Prodej, e-shop - výpočetní technika - počítače, notebooky, tablety - mobilní telefony - pokladní systémy - kopírky, tiskárny - fotoaparáty, kamery

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Prodej, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovací, přístupové, propouštěcí systémy - kamerové systémy - dorozumívací systémy - LED osvětlení - hromosvody

Elektrikářské práce Vlastislav Langr poskytuje své služby v oboru elektro levně a kvalitně. Nabízím také krátké termíny realizace. Práce: - elektroinstalace rozvodů - návrhy projektů elektroinstalace - opravy elektrických obvodů - opravy elektrospotřebičů - elektromontážní práce - drobné zednické, truhlářské a instalatérské práce ...

KronosNet Internet a Internetová Televize. Připojení k internetu pro firmy i domácnosti. Zajišťujeme technickou podporu - dohledové centrum funguje nonstop. Návrhy datové sítě. Dodávka, distribuce komponentů pro datové sítě: - metalické, optické, průmyslové kabely, vodiče, konektory, zásuvky - switche routery - datové ...

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

Výroba: -reproduktorové soustavy -montáž reproduktorů -unikátní audio systémy

Dodáváme stroje na zpracování kabelů, dávkování viskózních látek, navíjení cívek, selektivní pájení, ultrazvukové a odporové svařování, průmyslové značení (Ink-Jet, laser, mikroher, elektrolytické a termo značení). Dále materiály pro stínění, optické filtry, PUR pryskyřice a pěny.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Prodej: - plechové garáže - plechové garáže s omítkou - PVC okna a dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - obklady - umělý kámen, štípaná břidlice, beton - LED osvětlení - zámková dlažba, střešní krytina - žaluzie, sítě proti hmyzu Rekonstrukce, zateplování objektů - koupelny - bytová jádra

Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

VÝVOJ & VÝROBA ZAŘÍZENÍ PRO BEZDRÁTOVÝ PŘENOS DAT Rádiové modemy pro pro bezdrátový přenos dat v kritických aplikacích, např. SCADA a telemetrie v kritické infrastruktuře, energetické a vodohospodářské. Mobilní routery jsou primárně navrženy pro SCADA a telemetrické aplikace v kritické infrastruktuře, energetické a vodohospodářské, ropné a ...