KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Služby: - webhosting - tvorba webové stránky

E-shop: - hodinky - šperky - peněženky - modní doplňky - kosmetika - PC příslušenství

PC Mobil Servis se specializuje na opravy výpočetní techniky, telefonů, tabletů, počítačů a notebooků.

Pavel Zejda se zaměřuje na záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů různých značek, zapojení a instalaci elektrických zařízení a prodej náhradních dílů a čistících prostředků.

Služby: - prodej a servis chlazení - distribuce klimatizace a tepelných čerpadel

Dovoz, velkoobchod, prodej, distribuce: - instalační materiál pro datové sítě a telekomunikace - elektroinstalační materiál a součástky - instalační kabely - patch cordy, patch panely - datové zásuvky - konektory - optické prvky - datové rozvaděče - speciální skříně.

Prodej, montáže, servis, projekce: - chladící a mrazící boxy včetně technologie na ekologicky nezávadná chladiva pro masny, potraviny, restaurace, obchody - klimatizace do kanceláří, bytů, prodejen, potravinářských provozů. - tepelná čerpadla, klimatizace - chlazení vody.

Specializovaný e-shop s největším výběrem senzorových světel a senzorů

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Velkoobchodní sklad, prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Montáže: -osvětlení -bazénové technologie -regulace ohřevu a filtrace.

Mgr. Jaromír Hodinka se zaměřuje na opravy a servis reproduktorů, rekonstrukci a renovace, provádí kontrolu osazení a tuning a ozvučení domácích i komerčních prostorů.

Oprava, servis - pračky - myčky

Prodej - elektro Velkoobchod - elektroinstalační materiál

Služby: - elektronické zabezpečovacích systémů (EZS) - kamerové a monitorovací systémy (CCTV) - telekomunikační techniky a slaboproudé instalace. - poradenství - montáž, instalace a zaškolení obsluhy

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - montáž a servis satelitní techniky - rozvod počítačových sítí

Činnost: - rozvody, zapojení, revize a dokumentace skutečného provedení - instalace hromosvodů, anténních systémů, internetových a koaxiálních vedení, zvonků a ostatních telekomunikačních vedení. - rozvody vody, topení a plynu - opravy a revize - instalace nových či opravy starých inženýrských sítí uložených v zemi

Úprava rozvodů vody. Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Vývoj, výroba, prodej: - elektronika a elektronické součástky pro bezkontaktní identifikaci - bezkontaktní identifikační systémy - docházkové a přístupové systémy - klíčové depozity - časové trezory - bezpečnostní boxy a nosiče pro převoz hotovosti - mechatronická vložka ILOQ bez kabelů a baterie

Návrhy technických řešení - zpracování cenových nabídek v položkových rozpočtech - projektová činnost Revize - elektroinstalace - rozvodná zažízení NN a VN do 50 kV - transformátory - přenosné ruční nářadí.

ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ - DROGERIE DUFEK Maloobchod: -elektro -železářství -drogerie. -domácí potřeby

ELROZ, a.s. se specializuje na výrobu rozváděčů již od šedesátých let minulého století. Jsme nejstarším výrobcem rozváděčů pro bytovou výstavbu v ČR. Výroba rozváděčů: - bytové R - skříňové. Rozváděče bytové R: - jedná se o rozváděče pro jištění bytových elektrorozvodů - instalace se provádí jak pod omítku, tak i na povrch -skříňka je ...

Montáž: - elektronické zabezpečovací zařízení - STA TV -s atelitních antén.

katodická ochrana potrubí a zemních konstrukcí

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software pro strojírenství - CAD - CAM - Virtuální stroj - CNC obrábění -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti