KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej: -levné volání -mobilní telefony bazarové zánovní -příslušenství mobilních telefonů -baterie (od 200 Kč) -nabíječky (od 150 Kč) -pouzdra, obaly (od 150 Kč) -kryty (od 100 Kč) -sim karty Služby: -mobilní telefony -odblokování na počkání -opravy, servis levně a rychle -výkup -bazar.

Distribuce a zakázková výroba elektronických komponent. LED diody LED světelná reklama LED veřejné osvětlení LED sZářivky LED sŽárovky Spínané napájecí zdroje LCD PCB Zakázková výroba Snaggi design Zajišťujeme Individuální dodávky a výrobu. Kontaktujte nás prosím pro bližší informace o našem sortimentu.

Prodej, e-shop: - elektro - meteostanice, videokamery, fotoaparáty - LED osvětlení - IP kamery - mobilní telefony - satelitní technika - PC, notebooky, tablety - herní konzoly.

TV servis Vrba. Maloobchod, servis: -LCD, PLAZMA, SAT -pozáruční opravy všech druhů televizorů LCD, PLAZMA, CRT a veškeré spotřební elektroniky -video, radio, hi-fi věže, satelitní přijímače, autorádia, tranzistory, sluchátka. Montáž, rozvody a opravy: -individuální antenní a satelitní rozvody včetně příslušenství.Satelitní technika ...

- Výroba plastových a pryžových výrobků - Výroba přístrojových svorkovnice - Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí.

Společnost ADe Line CZ, s.r.o. zajišťuje prodej tapet, osvětlení, nábytku, bytových doplňků, nádobí a bytového textilu.

Foto - ateliér Minilab. Služby: - fotografie, fotografování: - na průkazy - OP, pas - portréty, skupiny, děti - krátké lhůty zhotovení fotografií (1 den, 1 hod i na počkání). Prodej: - foto - potřeby, filmy AGFA - fotoaparáty - alba.

Výroba: - elektromotory - kovoobráběcí stroje (pásové a kotoučové brusky, leštičky, sloupové vrtačky).

Montáž, servis: - společné televizní antény - satelitní systémy - televizní rozvody pro rodinné domky a individuální výstavby.

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a ...

Penzion, pension, ubytování v soukromí, celoroční ubytování: -kapacita 20 osob -vinný sklep, sklípek -společenská místnost s krbem, kapacita 40 osob -stolní tenis -připojení k internetu. Servis PC: -prodej spotřebního materiálu -prodej příslušenství PC.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Ubytovací služby -Pronájem a ...

-Výroba a opravy elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Skladování zboží a manipulace s nákladem -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod

Společnost Robstomana s.r.o. má v činnosti: Zprostředkování obchodu -Realitní činnost -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

MUGLER s.r.o. realizuje projekce, montáž, servis telekomunikačních zařízení.

-Projektování elektrických zařízení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování software, poradenství v oblasti ...

Úspora, ekologie, domov, energie, čtyři směry, kterými se řídíme při výběru produktů. S námi výrazně ušetříte své náklady, ekologickými produkty nezatížíte životní prostředí, zkrášlíte si domov, dílnu či zahradu a nezůstanete se svými spotřebiči bez energie.

Montáž, měření, regulace, výroba, revize, dodávka: - elektrické rozvaděče - měření a regulace přístrojů pro monitorování předizolovaného potrubí - řídící systémy - silnoproudé elektrické zařízení - rozvaděče, elektrorozvaděče - automatizovaný systém řízení - mikropočítačový systém UNISMAR, CRASSUS. Produkty: - terminál ...

Výhradní zástupce firmy PANASONIC- klima v ČR. Poradenství, projekce, prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: -klimatizační jednotky PANASONIC -klimatizace, vzduchotechnika -tepelná čerpadla, výrobníky studené vody, kompaktní klimatizační jednotky SPLIT, MULTI-SPLIT.

Služby: -ozvučení koncertů -osvětlení koncertů, -kulturní, společenské akce Pronájem: -pódia -taneční parkety -tribuny -zastřešení -LED stěny. Sklad: RENTAL PRO s.r.o. Třebíčská 443 594 01 Velké Meziříčí.

Služby: - bezdrátové připojení na internet - tvorba www stránek - tvorba a spravá internet aplikací - servis IT, sítí. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika, počítače. Renovace: - tonerové a inkoustové kazety - pásky do jehličkových tiskáren.

Prodej, pronájem: - kopírovací stroje - průtiskové automaty - tiskárny - software a systémové řešení - tiskařské stroje - řezecí stroje - vázací stroje - lamináty - skartovací stroje - faxy, telefony - psací stroje - xerografický papír.

Dovoz, import, velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej, oprava, servis, e-shop: - televizory, televize, TV "ORAVA".

Prodej, maloobchod: - kompaktní a digitální fotoaparáty - hvězdářské dalekohledy - stativy - paměťové karty - nabíječky, nabíjecí baterie.