KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

VSHOPING Maloobchodní prodej: -internetový obchodní dům s audiovizuálními nosiči na DVD/ VHS / CD + Fotooddělení -prodej digitálních fotoaparátů.

Nabízíme: -elektromateriál -elektrické nářadí -měřící přístroje -elektronika -montážní komplety a různé doplňky pro elektrikáře.

Vývoj, konstrukce, výroba: - elektronická zařízení. Podnikatel ukončil činnost 01/2007.

Podnikatel ukončil činnost 05/2005. Aktuálně činnost provozuje firma Diafrikt Components s.r.o. IČO: 27479943. Výroba: - kovokeramické třecí materiály pod značkou DIAFRIKT - kontaktní materiály pro elektronický průmysl - mosazné prášky pod značkou BRONKO.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Ochrana: -elektronická pro objekty komplexně -centrální monitorování na pult -speciální ochrana osob. Vlastní výjezdová skupina. Fyzická ostraha objektů továren skladů. Převozy cenností a peněz: -peníze doprava přeprava. Obchodní poradenská, zprostředkovatelská činnost. Výuka: -karate bojových sportů kurz. Bezpečnostní ...

ELEKTROSERVIS Práce a servis elektro. Revize elektro. Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů.

Prodej: - výpočetní, kancelářská a komunikační technika. Podnikatel ukončil činnost 06/2008.

Nabízí: -výpočetní technika -Notebook -tiskárny a ostatní periférie. Instalace sítí LAN na klíč. Autorizovaný dealer NOVELL RESELLER Prodej: -kancelářská technika -mobilní telefony Bazar: -komisní prodej výpočetní techniky. Podnikatel ukončil činnost 08/2006.

Mobilní telefony, autorizovaný dealer Eurotel, T-Mobile Profi Partner, support pro významné zákazníky společnosti Eurotel a T-Mobile, výp. tech., dig. foto, elektronika.

Výroba, prodej, provoz, pronájem, servis: -výhradní dovozce LUCKY DICE pro střední Evropu -rulety, kostky Lucky Dice hry pro 3 až 6 osob -výherní hrací automaty -jackpoty -kulečníky, šipky -ostatní zábavní technika -vybavení a provoz heren -herna s občerstvením HRAMAT CLUB Dašická Pardubice, tel:466652919 ...

Výroba, montáž, opravy, servis, záruční opravy, projekce, poradenství, konzultace, grafické zpracování, návrhy: -osvětlení interiérů světelnými poutači. Reklamní poutače.

zánik poslední živnosti: 28.12.2013 Montáž, servis, prodej: - televizní antény - elektro.

Zastoupení SAGEM pro Českou republiku. Prodej: - mobilní telefony - spotřební materiál - faxy - High-definition television - DECT bezdrátových telefonů

Prodej: - elektronika - hry - herní konzole - doplňky - příslušenství.

Vývoz: - odpady - jímky. Svoz: - komunální odpad. Oprava, výstavba, údržba: - veřejné osvětlení. Údržba: - veřejné komunikace - chodníky - travnaté plochy.

zánik poslední živnosti: 1.11.2013 Prodej a montáž - kancelářská technika - výpočetní technika.

Prodej - audio a video technika Prodej - kancelářská technika Prodej - hardware

Prodejna zrušena. Prodej: -veškeré značky elektro -televize, video, kamera, věž -hifi komponenty -chladničky, mrazničky -vestavby, sporáky, bojlery -mikrovlnky, myčky aj. Služby: -dovoz zakoupeného zboží.

Prodej: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - elektroinstalační materiál Výroba: - elektrické rozvaděče Prodejna: T.G.Masaryka 122 Ústí nad Orlicí tel:465525514 Prodejna: Litomyšlská 103 Česká Třebová tel:465534540

Zaměření a návrhy interiérů, dodávka a montáž, záruční i pozáruční servis a poradenská činnost Počítačové simulace v 3D. Kancelářské inteiéry na klíč. Prodej : - kancelářský nábytek typový i atypický - kancelářské a bytové židle - zátěžové koberce - osvětlení včetně výpočtu dle ČSN - minerální podhledy - oddělovací příčky - ...

Servis záruční i pozáruční značky AMICA: - pračky, pračka - myčky nádobí, myčka - elektrické sporáky - odsavače par - mikrovlnné trouby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba ...