KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Naše firma Kovomat sídlí v Bystřici nad Pernštejnem. Pokud hledáte železářství, prodejnu s instalatérskými potřebami či prodejnu s ručním i elektronářadím, tak potřebujete právě nás. Jsme specializovaná prodejna, která nabízí vše potřebné pro profesionály i kutily, zejména takové produkty, jako je spojovací materiál, elektronářadí, ruční nářadí, ...

Průmyslová automatizace, měření, regulace: -komplexní dodávky pro stroje, linky -technologické procesy v odvětví chemie, farmaci, potravinářství, sklářství, energetika. Používaná technika: -SIEMENS partner: Simatic S7, WINCC -Simatic PCS7, batch systémy Simatic Batch -visualizační systémy Intouch -výrobní informační systémy a MES, MBE, ...

Maloobchod, prodej: - tabák - cigarety - noviny - časopisy. Elektro Burian: - Telč, Náměstí Zachariáše z Hradce 69 - tel. 567 213 492.

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Velkoobchod, prodej, poradenství elektroinstalační materiál: -skříně: -rozvaděče M 2000 polyesterové, kompaktní, nástěnné -rozvodnice zapouzdřené,domovní, skříně AS, sestavy AS/KS -skříňky jističů, pro průmysl -odbočovací krabice -chrániče a jističe: -jističe 6 kA a 10 kA a stejnosměrný proud -proudové chrániče ...

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Pobočka. Prodej: - jističe, chrániče, spínací přístroje, pojistky, svorky, sběrnice, stykače, přepěťové ochrany, transformátory a síťové zdroje. - elektroinstalační materiál.

Elektroinstalační práce - elektromontáže - silnoproudé a slaboproudé instalace - montáže hromosvodů, zabezpečovacích, kamerových a přístupových systémů.

Výroba: -rozvaděče nízkého napětí NN -svítidla -ocelové nosníky, stojany pro solární panely. Montáže skeletonu

Společnost VOLTÍK elektro, s.r.o. z Velkého Meziříčí instaluje a zajišťuje projekce, videotelefony, přístupové, kamerové, protipožární a zabezpečovací systémy, strukturované kabeláže a silnoproudé elektroinstalace.

DATEL ELEKTRO s.r.o. se sídlem v Novém Veselí realizuje průmyslové automatizace, měření, regulace, inteligentní domy, budovy, výroba rozvaděčů, revize pro různá elektrozařízení, ale i software pro aplikace.

Luxusní nábytek a bytové doplňky nabízí svým zákazníkům internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našem širokém sortimentu naleznete sedací soupravy, pohovky, podnožky, postele, noční stolky, jídelní stoly a židle, skříně, komody, koupelnový nábytek a také širokou paletu velmi zajímavých a vkusných bytových doplňků. Internetový prodej, e-shop: - ...

Velkoobchod, prodej, eshop: - audio technika - video technika - nahrávací software - výroba.

Komplexní dodávky a servis výpočetní techniky, správa počítačových sítí.

Prodej, poradenství: -hardware -software -počítače -programy -PC sítě -CD ROM -spotřební materiál. Prodej, servis a instalace počítačů, programů a příslušenství.

Analýzy, projektování, vývoj, implementace, komplexní dodávky, školení a servis automatizovaných systémů dispečerského řízení technologických celků.

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

HOT DRINK, s.r.o. se zaměřuje především na prodej, servis a provoz nápojových a občerstvovacích automatů. Mezi produkty společnosti se řadí automaty na kávu a potraviny, kávovary, káva, sirupy a dispenzory na barelovou vodu.

DANALARM zajišťuje v rodinných domech, firmách, restauracích a obchodech zabezpečovací systémy, kamery a domovní videotelefony.

Služby: - revize, zkoušky - plynová zařízení - dodávky, záruční i pozáruční servis, oprava - plynové spotřebiče, kotle MORA, DESTILA, COSMOGAS, AEROMAX, THERMONA, PROTHERM, QUANTUM, DAKON, JOHN WOOD, FERROLI, THERMONA, VIADRUS Práce: - instalatérské, topenářské vodoinstalace, topení, vnitřní rozvody plynu, ...

Zaměření na automatizaci a robotizaci výrobních a jiných průmyslových linek v různých odvětvích od potravinářského, přes chemický průmysl až čistírny odpadních vod. Prodej, internetový obchod: - elektromateriálu - elektronářadí - komponenty pro automatizaci: - modulární přístroje - frekvenční měniče - PLC - spínací přístroje - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, elektrotechnický materiál -komponenty pro rozvaděče -elektronářadí -měřící přístroje -vodiče, kabely. Lighting studio: -prodej svítidel -domácí, kancelářská, venkovní, zahradní svítidla -poradenství.

Slaboproudé, silnoproudé elektrorozvody. Montáž: -zabezpečovací zařízení -rozvody kabeláže -požární zabezpečení -elektroinstalace.

Společnost SINBRANT s.r.o. se zabývá průmyslovým odsáváním a filtrací vzduchu, která je propojena s výrobní a montážní činností. Máme dlouholeté znalosti a zkušenosti v tomto oboru, navrhujeme a sestavujeme zařízení jako funkční celek v souladu s primární potřebou klienta na výrobní činnost, obsluhu a údržbu. Dodáváme zařízení na ...

Společnost PAMITECH s.r.o. se zaměřuje na příslušenství a náhradní díly pro telefony a tablety různých značek a modelů. Telefony a tablety také prodává prostřednictvím e-shopu.