KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Instalace a rekonstrukce zvonků a domovních telefonů - Instalace přístupových systémů (Otevírání dveří čipem) - Opravy a rekonstrukce společných televizních antén - Instalace kamerových systémů - Instalace elektronického zabezpečení budov

Výroba zabezpečovací a požární techniky, dodávky komunikačních systémů do nemocnic a pečovatelských domů

Společnost VANEVA s.r.o. byla založena v roce 2019 pane Josefem Klusákem, který předtím téměř 23 let provozoval totožnou činnost jako živnostník. Zabýváme se projekcí, dodávkami a montáží vzduchotechnických a klimatizačních zařízení včetně souvisejících systémů měření a regulace. Současně také provádíme montáž nerezových komínů ROKA, montáž a ...

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Společnost T-Agency Jiří Tourek se zabývá maloobchodním prodejem, servisem a pronájmem nových, starších i repasovaných kopírek, tiskáren a multifunkčních strojů. Nabízíme také tonery, cartridge a kancelářské papíry. Prodej, servis, pronájem: - kopírky - tiskárny - multifunkční stroje. Prodej spotřebního materiálu: - tonery - ...

Společnost Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o. poskytuje veřejně prospěšné služby občanům, firmám a okolním obcím města Kutná hora. Zajišťujeme kompletní údržbu veřejné zeleně, trávníků jako jsou zahradnické a sadovnické práce, kácení stromů, řezy a tvarování živých plotů či keřů. Zabezpečujeme také údržbu komunikací a dopravního značení. ...

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů podle potřeb klientů

Firma ELIT plus CZ s.r.o. se zabývá komplexními pracemi v oboru elektro. Provádíme silnoproudé a slaboproudé rozvody, montáže hromosvodů, podlahového vytápění i revize elektroinstalací. Sídlíme v Nové Pace. Naše činnost: - elektrikářské práce - průmyslové elektroinstalace - elektromontáže - silnoproudé, slaboproudé instalace - montáž ...

Autorizovaný prodej, maloobchod, servis, oprava: - televize - videopřehravače - MP3, CD, DVD, přehrávačů, přehravače - minidisky - HIFI věží, věže - autoradio, autoradia - digitálních fotoaparátů, fotoaparáty - videokamera. Záruční i pozáruční servis ostatních značek po dohodě.

www.antenynavratil.cz : Nabízíme instalaci pozemního a satelitního digitálního příjmu v Břeclavi a okolí včetně programů v HD rozlišení pro obytné i soukromé domy. Prodej Set-top boxů, satelitní techniky. Kalkulace ZDARMA.

Společnost TOMADOS, s.r.o. je na trhu již 25 let. Jsme profesionálové v oblasti prodeje, servisu a pronájmu kancelářské techniky. Naší předností je dlouholetá zkušenost, profesionalita a hlavně osobní přístup k našim klientům. Instalace, záruční i pozáruční servis je pro nás samozřejmostí. Naší specializací je dlouhodobý a krátkodobý ...

Nabízíme instalaci na klíč tepelných čerpadel, klimatizace, chlazení a solárních panelů. Poskytujeme kompletní instalace na klíč, 5-ti letou záruku a dotaci Zelená úsporám. Dále nabízíme klimatizace, chladící a mrazící pulty a boxy a gastro vybavení.

Zabezpečení objektů elektroinstalace Inteligentní řešení vytýápění

Elektromontáže, elektroinstalace, elektronické zabezpečovací systémy, elektronické požární systémy, přístupové systémy, kamerové systémy, datové sítě.

Návrh a instalace elektronických zabezpečovací, kamerové a vstupní systémy. Servis, renovace a rozšíření stávajících systémů. Nabízíme zabezpečení domů, bytů, chat i garáží. Bezpečnostní fólie s certifikátem, protisluneční fólie, termoizolační fólie.

Montáž: -zabezpečovací a kamerové systémy.

Jsme malá elektroinstalační a elektromontážní firma, zabývající se montážemi a opravami v oboru elektro více jak 15 let. Provádíme průmyslové, bytové a také slaboproudé elektroinstalace. Dále naše služby zahrnují montáže hromosvodů, elektrických topných kabelů, podlahového vytápění, kamerových systémů a samozřejmě revize. Zaměřujeme se i na ...

Firma Vzduchotechnika Macák, spol. s r.o. se sídlem v Praze se zabývá projekcí, realizací a servisem vzduchotechniky, klimatizace a tepelných čerpadel. Dále také zabezpečujeme větrání a chlazení budov. Jsme autorizovaným servisem AL-KO. Svým zákazníkům nabízíme projekční práce, dodávky, instalace a oživovaní celků vzduchotechniky, tj. včetně ...

Prodej, montáž nebo servis klimatizace, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a solárnách systémů. Naše firma pracuje v kraji Vysočina, v okresech Třebíč, Znojmo, J.Hradec, Jihlava . Rádi vám zajistíme komplexní řešení vašich problému za velmi rozumnou cenu.

Služby: -připojení bezdrátového Internetu, optický Internet -webdesign - tvorba www stránek -správa - počítačové sítě. Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.