KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Vývoj, výroba a servis, údržba: -elektonická zařízení pro dopravní techniku (zejména) -elektronické rychloměry RE1xx (tachografy) -informační systémy pro cestující - LED tabule, DOT-LED panely -návěstí -LED světla pro kolejová vozidla -koncová a obrysová.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 a enviromentálního auditu ISO 14001:2004. Vývoj, výroba, prodej, obchod, servis, export: -řídící a informační systémy pro hromadnou dopravu osob. Výroba (produkce) patent štripsy DOT LED.

-kompletní stavební materiál -stavebniny, dům, bydlení, dílna, zahrada -zdící materiály Heluz, Ytong, Porotherm, Keratherm, Porfix -zateplovací systémy Mamutherm, Weber, Cemix, Baumit, Profi -fasádní izolace a nátěry -střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach, Mediterran -zahradní architektura Best, KB Blok, Pressbeton, Prefa, ...

Prodej, oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče. Elektroinstalace, elektromontáže.

Ozvučení akcí Osvětlení akcí Poskytují - pódia a zastřešení

Služby: - oprava autoelektriky - prodej a servis výpočetní techniky - prodej veškerých potřeb pro včelaře a včelích produktů.

Výhradní zastoupení HITACHI a SOLCON. Prodej, dodávka na klíč, oprava, servis i pozáruční, repase: -elektrické pohony, řízené -frekvenční řízení asynchronních motorů 200W - 500 kW -frekvenční měniče -softstartery -servopohony -programovatelné automaty PLC a PAC pro průmysl -HMI zobrazovací panely pro vizualizaci technologických ...

Specializovaný maloobchod tiskáren, servis tiskáren

Firma PROCALOR je výhradní prodejce a dovozce kvalitních vodních filtrů FONTANUS a přenosných kamen ZIBRO v ČR. V našem prodejním sortimentu dále najdete řadu domácích odvlhčovačů a zvlhčovačů vzduchu, klimatizací, čističek vzduchu a vodoměrné techniky. Vodní filtry FONTANUS: jedny z nejkvalitnějších vodních filtrů na světě, slouží pro ...

Služby: - webdesign - online marketing - grafika - natáčení videí

Výroba a prodej elektroinstalačního materiálu

Rozvaděče: - výroba - projektování - programování - servis

Zprostředkování hudebních produkcí, ozvučení: - diskotéky - svatby - společenské akce - sportovní akce. Prodej: - zvuková, světelná, párty technika - originální zvukové nosiče CD, DVD.

Prodej: - elektrospotřebiče - výpočetní technika - instalační materiál - kabely.

Výroba: - bytová keramika - svítidla - stínidla

Služby - implementace a vývoj software - prodej, správa a servis hardware - vedení účetnictví - webové stránky, webdesign.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Komplexní služby v oblasti informačních technologií. Počítačové sítě - návrh, instalace, správa: - správa serverů - dodávka HW a SW - outsourcing IT - služby internetu (WiFi připojení). Zabezpečovací technika - montáž, servis: - kamerové systémy CCTV - bezpečnostní kamery - webové kamery.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství.

Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem. Nářadí, nástroje, kabely, baterie.

-VELKOOBCHOD S ELEKTROINSTALAČNÍMI MATERIÁLY -bezplatný odběr ekologicky nebezpečného odpadu (zářivkové a výbojkové zdroje světla a baterie).

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - kabely, svítidla, světelné zdroje, zásuvky, vypínače, jističe, chrániče, stykače, relé, rozvodné skříně a další.

Poskytujeme kvalitní a rychlé opravy PC/Notebooků a telefonů. Možnost také tvorby webových stránek a sociálních sítí, s následnou údržbou. Pro více informaci navštivte naše webové stránky.