KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Činnost - vodoinstalatérské práce - rekonstrukce koupelen - podlahové vytápění. E-shop - tepelná čerpadla - klimatizace - boilery.

Instalace systémů: - CCTV - kamerové systémy: - EZS - elektronické zabezpečovací signalizace - EPS - elektrické požární signalizace - EKV - přístupové systémy

Prodej: -materiály pro výrobu nábytku -dřevotřískové desky, surové, laminované, dýhované -OSB desky, překližky stavební, truhlářské, pracovní desky, parapety vnitřní -dřezy-Franke, Alveus -drátěný program Mivokor -palubky obkladové, podlahové -dveře dyhované SAPELI, hladké, foliované, protipožární -nábytkové kování ...

Prodej, eshop: - autorádia - domácí kino - navigace - gramofony - fotoaparáty - DVD přehrávače -TV - LCD/Plasma.

Dodání, prodej, servis, chlazení, opravy a zapojení: - chladící a mrazící zařízení - klimatizace - prodej náhradních dílů chladicích zařízení - stálá vzorkovna chladícího zařízení. - průtokové chladiče pro výčepy piva a jiných nápojů - příslušenství k výčepním zařízením - výdejní místo chladiv a potravinářských plynů na výčep piva, vína ...

Výroba: - elektrické rozvaděče - kabelové svazky.

Česká rodinná firma ATE company má dlouholetou zkušenost v oboru prodeje nápojových a prodejních automatů na chlazené nápoje, bagety nebo kávu. Poskytuje prodejní a nápojové automaty značky NECTA a WITTENBORG. Zajišťuje provoz, prodej, kompletní servis a leasing automatů na kávu, chlazené nápoje, bagety a jiné balené potraviny. Poskytne pro ...

Služby: -pronájem nemovitostí, bytů. POWERMED - Vysavače se saparátorem Multi-funkční systém se samočistícím separátorem POWERMED GOLD EDITION "antialergický systém pro zdravý domov"

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Společnost VA Elektronik s.r.o. je organizace podnikající v oblasti elektrotechniky, která navazuje na předchozí úspěšnou živnost jejího zakladatele. Zabýváme se primárně službami pro jiné společnosti a státní instituce, sekundárně službami pro fyzické osoby. Hlavní činnosti společnosti jsou: Zabezpečovací systémy (EZS) Požární systémy (EPS) ...

Maloobchod, prodej: - audio, video technika - elektronika, domácí elektrospotřebiče, spotřebiče, televize, rádia - autorádia - mobilní telefony - sklo, porcelán, keramika.

Internetový prodej powerbank Anker.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

Zabýváme se importem a exportem zboží v rámci EU, USA a Kanady, Asie. Dovoz zboží na zakázku dle požadavků klienta. Přivezeme elektroniku, mobilní telefony, příslušenství, PC, stroje, oděvy, módní doplňky a další. Objednaný sortiment je vždy v rámci přepravy řádně pojištěn.

Činnost: - stavební a montážní - obchodní - doprava a mechanizace - dílčí poddodávky - montáže ocelových konstrukcí apod.

Prodej, e-shop - bytové doplňky - svítidla, osvětlení - ochrany hran.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Montáž, rekonstrukci a opravu antén a montáž satelitních kompletů pro rodinné domy.

Společnost BENEFIT TERM s.r.o. se specializuje na on-line prodej klimatizací a tepelných čerpadel jejich montáže a servis .

Philips se specializuje na vývoj, výrobu a použití inovačních (LED) osvětlovacích řešení. Vyberte efektivní systém osvětlení i pro váš dům či provozovnu.

Vyrábíme a dodáváme lampy a svítidla zejména na šicí stroje, obráběcí stroje, kosmetická a tatérská pracoviště, prodejní stojany, výlohy apod., výstavní síně a galerie a pro zdravotnictví. Dále vyrábíme pomocné podpůrné prvky pro zdravotnictví a reklamu z ohebných trubek Spiritflex.