KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výroba, vývoj: - ventilační turbíny - komínové ventilátory - hybridní ventilátory.

Prodej náhradních dílů pro mobilní telefony a tablety značky Apple.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -osvětlovací technika.

Naše prodejna se nachází na Praze 6 v Dejvicích. V posledních letech jsme se kvůli většímu zájmu blíže specializovali na kompletní servisní služby v oblasti jak mobilní (APPLE) tak výpočetní technologie. Věříme, že i díky stále větší poptávce, jsme nadále schopni co nejefektivněji řešit Vaše požadavky k Vaši plné spokojenosti. Specializujeme se ...

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, maloobchod, prodej: -elektroinstalačního materiálu -svítidla -světelné zdroje -žárovky -kabely -silové elektrické (VN, NN) -sdělovací-telefonní, anténní, ovládací

Služby: - správa a úklid nemovitostí Montáž, servis: - zabezpečovací systémy EZS a EPS - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony Správa datových sítí.

Internetový prodej kávy, čajů, kávovarů, čisticích prostředků a všeho spojeného s kávou a čajem. Nabízíme porcelán na čaj, mlýnky, potřeby pro baristy, přístroje na přípravu pokrmů a nápojů, frapovače, barové mixéry a moka kávovar Bialetti. Najdete u nás kávu Bazzara, BlaserCafé, Dallmayr a Illy.

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Hledáte ty nejlepší doplňky pro telefony značky Apple? Prohlédněte si spoustu krásných a stylových krytů, pouzder a dalších vychytávek (nejen) pro vaše milované jablíčko.

Prodej počítačů PC. Servis a prodej výpočetní techniky. Jsme certifikovaný partner COMFOR, STORMWARE, ESET. Instalace, prodej, správa, konzultace pro účetní program POHODA, ekonomický systém POHODA SQL (tiskové sestavy, tvorba nových agend, školení), antiviry ESET NOD32, SMART Security, COMFOR PC. Správa sítí, serverů, outsourcing, kabelové ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Prodej - foto a příslušenství - fotoaparáty, digitální kamery - filmy, objektivy - brašny - rámečky na foto - dalekohledy - mobilní telefony a příslušenství. Služby - fotokiosek - foto práce, zzpracování fotografii všech formátů - průkazové foto - kopírování černobílé a barevné.

Služby: - technické zajištění kulturních, společenských a sportovních akcí

Výroba, prodej, instalace, montáž, opravy (i generální), servis, údržba, revize, zkoušky, rekonstrukce, zřizování: -elektrická zařízení -elektrické stroje, přístroje -výrobky, zařízení spotřební elektroniky -měřící, regulační technika -vyhrazená zdvihací zařízení -poplašná zařízení.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Navrhujeme, dodáváme a servisujeme zabezpečovací prvky. Alarmy, kamerové systémy a docházkové systémy. Návrh a konzultace zabezpečení ZDARMA

Zabýváme se prodejem nových i použitých iPhonů na našem e-shopu Atronic.cz, nabízíme i servis pro mobilní telefony v Plzni a okolí.

Provozujeme internetový obchod s nabídkou elektroniky. Najdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vybírat můžete také z nabídky tiskáren a skennerů. Nechybí u nás ani kvalitní foto a video technika, drony, dalekohledy či herní konzole.

Přední e-shop s příslušenstvím k vašemu mobilnímu Apple zařízení – iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook. Obří nabídka produktů – kryty, obaly, držáky, tvrzená skla a folie, nabíječky, sluchátka a další. Zboží máme fyzicky skladem. Standardně do 2 dnů u vás doma. Při objednávce nad 600 Kč doprava zdarma. Osobní odběr v Brně a v Táboře.

Dodáváme a montujeme nejmodernější bezpečnostní technologie. Jedná se zejména o elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všechny prvky s bezpečností objektů přímo související. DŮVODY PROČ S NÁMI -Osobní a korektní přístup -Vysoká odborná úroveň -Vše vyřešíte na jednom místě -Záleží nám na dlouhodobé korektní ...

Jsme oficiální prodejce hardwarových peněženek pro kryptoměny - LEDGER NANO S. Pomocí tohoto zařízení budou vaše kryptoměny v naprostém bezpečí. Více info na Cryptoshop.cz!

Expresní servis notebooků a počítačů na počkání v Praze. Opravíme Vám zařízení na počkání a to i u Vás doma. Jsme levný a rychlý pozáručný servis. Servisujeme Všechny značky zařízení. Servis notebooků Servis Pc Servis smartphone na počkání

Telefony a telefonní ústředny Panasonic | SERVIS PANASONIC | OBCHOD | PODPORA | NONSTOP SERVIS. Specializovaný obchod a servisní středisko pro telefonní ústředny.

Jsme mezinárodně uznávanou technologickou společností, která se zaměřuje na obor systémové integrace. Potřebujete spolehlivého partnera v oboru průmyslové komunikace a průmyslové automatizace? Dokážeme se přizpůsobit téměř jakýmkoliv požadavkům a vždy splnit vaše nejvyšší očekávání.