KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Opravy mobilních telefonů Opravy tabletů. Prodej: -telefony mobilní -příslušenství k mobilním telefonům -GPS navigace.

Dodávka, instalace, servis: - výpočetní technika - počítačové sítě.

Prodej, pronájem: - zvuková technika d&b audiotechnik

Dodávka: - obchodní a organizační analytiky - software pro oblast bankovnictví, pojišťovnictví, finanční služby, farmaceutický průmysl, vládní instituce a veřejný sektor Kurzy, školení: - informační technologie.

Prodej, montáž, servis: -mobilní telefony 02, T-MOBILE -GO* a TWIST sady, sada -handsfree montáž do vozidel, vozidla -příslušenství -poradenství -audio-video -televizory -videorekordéry -DVD přehrávače -hi-fi věže, CD* přehrávače, radio- magnetofony -elektrospotřebiče -pračky, pračka -mikrovlnná trouba, ...

Prodej, montáž systémy: - bezpečnostní EZS - požární EPS - kamerové CCTV Dále: - kontrola vstupu a docházka - sledování polohy objektů - instalace a další

Dodávka, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy Elektromontáže.

Služby: - elektroinstalace - hromosvody - strukturovaná kabeláž - kamerové systémy

Provádíme instalace/opravy telekomunikačních zařízení, Instalace Satelitních a Anténních Kompletů, Kamerové systémy, opravy a PC.

Prodej, e-shop: - ozvučovací technika - mixpulty - mikrofony - zesilovače, reproduktory - sluchátka...atd.

Maloobchod, prodej: - kancelářská technika - ekosvětla - spotřební materiál - kalendáře, razítka. Servis: - kancelářská technika CANON, HP. Barevné a černobílé kopírování. Vazby: - laminování.

Online prodej originálních krytů a pouzder na mobilní telefon. Prodej tvrzených skel a příslušenství pro mobilní telefony Apple, Watch a MacBook, příslušenství pro mobilní telefony. Vše skladem, doprava při nákupu nad 600 Kč zdarma.

Služby: - výroba řídících systémů odsávání a výhradní obchodní zástupce společnosti - úspora elektrické energie a nákladů

Návrh, dodávka - digitální postery - multimediální informačni-reklamní stojany - audiovideo technika - vizuální poutače - digitální prodejní systémy.

Úklidová a bezpečnostní agentura VVservis, s.r.o. nabízí profesionální služby v oblasti úklidu, zabezpečení a správy nemovitostí, obchodních center, škol i bytových domů. Sídlíme v Hradci Králové, naši pobočku najdete v obci Kobylí, okres Břeclav. Úklidové služby, úklidová firma: - úklid obchodních center, bytových domů, školních budov, ...

Výroba a prodej: - instantní směsi do nápojových kávovarů, automatů - čaj, káva, cappuccino - doplňky, smetana, kelímky. Prodej: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a další -sedací vaky Fatboy Covim. Služby: - cateringové služby, organizování společenské akce, svatba a svatební hostiny, program, ...

Služby: - natáčení a zpracování videozáznamů - digitalizace a zpracování video nahrávek osobního charakteru (svatby, promoce, rodinné oslavy) - videozáznamy reportážního charakteru (instruktážní filmy, firemní prezentace…) - fotografování. DJ hudba na svatbu: 773452452. Taneční kurzy - 731496300. Taneční klub Tweet: 724405749.

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku, klimatizace a tepelná čerpadla do bytů, domů i kanceláří. Výroba, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, vzduchotechnické jednotky, ventilátory, potrubí, distribuční elementy - klimatizace, chlazení, topení, odvlhčení, zvlhčení, rekuperace, rekuperační jednotky, výměny ...

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Středisko 1: Prodej a poradenství v oboru vzduchotechniky Prodej výrobků GEA Heat Exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodní, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dveřní clony VIENTO -vzduchové filtry. Středisko 2: Pěstování a prodej jahod, samosběry.

Internetový obchod, e-shop: - spotřební elektronika - vestavné spotřebiče - televizory - počítače, notebooky, tablety - zahradní technika - hračky - chovatelské potřeby.

Fotoateliér: - fotografie svatební, portréty, dětské, na tablo. Prodej: - fotoaparáty - dalekohledy - fotopříslušenství - fotoalba.