KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Servis, opravy - bílá technika - pračky, myčky, sušičky, chladničky, mrazničky.

Komplexní elektrické zajištění objektů po celé České republice vám poskytne firma FELOMA, s.r.o., která je soukromou společností se sídlem v Olomouci a střediskem v Praze. Spolehlivě zajistíme bezpečnost všech našich klientů a také jejich majetku - zaměřujeme se na montáž a servis elektrické zabezpečovací a požární signalizace, kamerového nebo ...

Služby: - měření aerosolů - poradenství v oblasti měření přírodního, antropogenního, průmyslového aerosolu - služby v oblasti BOZP. Výhradní prodejce: - modelovací software RISKCURVES, EFFECTS.

Společnost SEI - MONT s.r.o. provádí komplexní elektromontážní práce od projekce, až po konečnou realizaci a následný servis. Mezi naše činnosti patří také zámečnické práce a terénní úpravy. Sídlíme v Lovosicích na ulici Vančurova. Naše činnost: - projekce, montáž, opravy elektrických zařízení - elektromontáže - slaboproudé, silnoproudé ...

Firma DYTRON s.r.o. je dodavatel 3D a PLM řešení v různých průmyslových odvětvích. Provádíme školení CAD, CAM a PLM systémů. Také se zabýváme prodejem a servisem výpočetní techniky. Implementace CAD/CAM/PLM systémů: - poradenství v oblasti průmyslových řešení - zkušenosti a reference PLM - prodej CAD/CAM/PLM systémů - prodej CATIA - ERP ...

- výroba rozvaděčů - dílenské zpracování. - návrh, realizace montážních linek. - projekční podpora - systémy EPLAN

Vývoj, výroba: - antény - MMDS konvertory - MMDS transceivery - VF komponenty - vysílače - anténní kabely, zesilovače - rozvaděče, směrové vazby - zařízení pro pásma od jednotek MHz do desítek GHz .

Prodej, pronájem, oprava, servis, montáž: - projekční, prezentační, kancelářská a výpočetní technika - kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

Činnost - elektroinstalace včetně revizí. Prodej, montáž - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy.

TV, video, sat - servis-prodej: - servis LED, LCD, PDP-Plasma TV a ostatní spotřební elektroniky - montáže a opravy STA, individuálních televizních antén - servis a montáže satelitního zařízení.

Internetový obchod TonerPartner.cz - kompatibilní náplně do tiskáren pod značkou TonerPartner - originální tonery a cartridge značek HP, Samsung, Brother, Epson, Xerox a další - multifunkční tiskárny, klasické tiskárny, skenery, 3D tiskárny a příslušenství pro 3D tiskárny - TonerPartner organizuje pravidelné soutěže pro své zákazníky - ...

Prodej-montáž-servis: Průtokové chlazení průmyslových kapalin Zařízení pro ohřev užitkové vody odpadním teplem Tepelná čerpadla Chladící technologie pro chladírny a mrazírny Klimatizační zařízení Registrace teplot Rekuperace odpadního tepla Revize chladících okruhů Náhrada chladiv poškozujících ozónovou vrstvu Prodej: ...

Prodej, návrhy, montáže, servis, opravy: - vzduchotechnika - ventilátory, vzduchotechnické potrubí a tvarovky - tepelná čerpadla - klimatizace, klimatizační technika - personální a průmyslové klimatizace, vodní systémy.

Prodej: - počítače, notebooky - PC komponenty. Služby: - správa počítačových sítí.

Výroba měřících rámů, výroba zakázkové elektroniky. Elektroinstalace. Elektromontáže. Projekční činnost. Dodávky strojních zařízení.

Práce, návrh, montáž: - EZS - elektronické zabezpečovací systémy - požární detektory - kamerové systémy, CCTV - počítačové sítě - telekomunikační systémy - docházkové systémy. Naší předností jsou: - krátká doba realizace - konzultace a návrh systému zdarma. - nonstop servis, zahájení prací nejpozději do 24 hodin - jedny ...

Výroba, prodej, montáž a servis: -klasické teplovzdušné sušárny, sušárna řeziva, dřeva -kondenzační sušárny dřeva -technologie sušáren dřeva -sušárny papíru, papírových trubic -sušárny cukrovinek -průmyslové kondenzační a klimatizační jednotky -vzduchotechnika a klimatizace obchodních a výrobních prostor -průmyslové chlazení, chladící ...

Velkoobchod: - laminátory - stroje pro vazbu - plastová, kovová, termovazba - řezačky papíru - skartovací stroje KOBRA, WALLNER - tabule a flip-charty - ozdobné papíry, diplomy GALERIE PAPÍRŮ - spotřební materiál a doplňky Pobočky: - Praha, Žateckých 10, tel.: 261222591, praha@univox.cz .

Automatizované systémy řízení technologických procesů (ASŘTP) na bázi SIMATIC fy Siemens Vizualizace technologických procesů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod, oprava, servis: Správa sítí. Školící středisko.

3M zastoupení v České republice. Výrobní společnost působící v řadě oblastí po celém světě a za použití špičkových technologií vzniká na 50 000 různých produktů a výrobků pro: - kancelář - reklamní grafiku - folie pro interiérový design a architekturu - elektro a telekomunikace - zdravotnictví - automobilový průmysl či bezpečnost a ...

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Dodávka, montáž, servis: - průmyslové chlazení - klimatizace.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - elektrikářské práce - zabezpečovací systémy - hromosvody - TV, SAT technika.

Kompletní elektro práce. Slaboproud / Silnoproud, sítě, kamery, TV antény, zabezpečení Jablotron.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika Prodej: - elektrosoučástky tel.: 603 817 560